Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Armonia si Iubirea: de la utopie la realitate

1

Rada Pantea dezvolta de peste 10 ani un program de cunoastere de sine prin meditatii, exercitii bioenergetice, respiratie constienta insotite de cunostinte despre structura energetica a omului.

Programul consta in asocierea observarii de sine la nivel mental si emotional cu intelegerea anatomiei noastre energetice (corp fizic, eteric, emotional sau astral si mental).
La acest atelier o sa vedem cum omul poate sa corecteze cauzele care duc la dezechilibru si sa se echilibreze in mod constient. Sute de persoane au avansat in viata lor ca urmare a acestei practici.
unnamed (1)Rada Pantea tine cursuri in Romania si Franta in cadrul Centrului Solisis pe care l-a creat, dupa ani de pregatire interioara in care a facut numeroase calatorii initiatice in Tibet, India, Egipt, Brazilia, Turcia, Grecia si Camino de Santiago.
In prezent este si presedinta bibliotecii spirituale Pythagore in Strasbourg, biblioteca cu 100 de ani vechime care gazduieste si conferinte internationale din diverse curente spirituale.
Vorbitoare a 7 limbi straine, inainte de a-si gasi vocatia veritabila, a muncit ca prezentator si producator TV si apoi ca director executiv.

Va asteptam cu drag la Seneca anticafe
luni 27 martie de la ora 19 la 21
Str. Arhitect Ion Mincu Nr 1, Bucuresti
participarea voastra 30 ron care acopera si consumatia

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Un comentariu

  1. avatar

    asa un site positiv despre Romania,asa mai departe .Ca Romania este pozitiva.Eu sint un suflet nascut in Harman linga Brasov,traiesc in Germania,m-am dezvoltat pe toate nivelurile pe cel fizic,emotional,mental si spiritual.Este foarte important ca fiecare suflet sa se dezvolte,in modul lui de constiinta.WE ARE ONE suflet romanesc cu toate natiuni din Romania.Este si important sa faem iertare intre nationalitati ca sa se dezvolte o armonie intre ele.Din data de 14.martie am infiintat un grup Love Peace Harmony for Romania pe facebook,va invit luati parte de acest grup si el este pentru o ROMANIE POZITIVA pe tote niveluri.Am si posibilitatea sa vin la Straßburg ca sint doar 80 km de la mine sa dicutam,stau linga Freudenstadt(orasul bucuriei) Inca o zi luminoasa si binecuvintata Wilhelm

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.