Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Armonia in Cuplu – Autocunoastere si comunicare

3

Fundatia Calea Victoriei va invita incepand de joi, 26 februarie, de la ora 19:00, la cursul Fericire in Cuplu – Autocunoastere si comunicare, sustinut de Violeta Dinca.

Armonie in Cuplu

De multe ori, adevarata implinire, cel mai consistent progres personal, cel mai mare potential de autocunoastere, fericirea reala si durabila, le gasim in relatiile noastre apropiate.

Daca ai o relatie minunata, plina de iubire, bucurie, entuziasm si pasiune, poti obtine mai mult din ceea ce ai; daca sunteti cei mai buni prieteni, iubirea va tine impreuna, dar pasiunea s-a pierdut pe drum, o puteti recupera si spori.

Daca esti pe picior de plecare („astept sa intre copiii la facultate/ sa-si rezolve problemele de sanatate/ sa ne revenim financiar, apoi plec”), asigura-te ca pleci fara regrete, ca ai facut tot ce a depins de tine pentru a obtine fericire din aceasta relatie, inainte de a decide ca nu e cea potrivita pentru tine.

Daca nu esti intr-o relatie, dar iti doresti sa fii, devino cea/ cel de care partenerul tau ideal se va indragosti fara rezerve.

Daca nu esti si nici nu-ti doresti sa fii intr-o relatie, intreaba-te si raspunde-ti sincer daca singuratatea e o alegere autentica sau e doar expresia fricii de a nu fi ranit(a) inca o data.

La cele doua intalniri ale atelierului vom discuta despre:

  • Tehnici de comunicare eficienta si afectuoasa
  • Strategii si noi perspective
  • Solutii de management al emotiilor si de utilizare optima a potentialului, a resurselor si a abilitatilor individuale si de cuplu.

Atelierul la care va invitam este adresat atat cuplurilor, cat si persoanelor neimplicate intr-o relatie.

Lector: Violeta Dinca
Data incepere: 26 februarie 2015; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 2

Frecventa zilnica: saptamanal, joi

Cost: 110 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 100 ron

Locul desfasurarii: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Inscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

3 comentarii

  1. avatar

    Doresc sa citesc o carte despre relatii de cuplu si comunicare. Daca ati citit o astfel de carte si ati simtit ca v-a ajutat, imi puteti recomanda si mie una? MULTUMESC!

  2. avatar

    Buna, Emilia! Am citit numeroase carti despre acest subiect pentru ca am foarte multe de invatat. Asa ca, iti voi recomanda cartea mea preferata, ,,Barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus” de John Gray. Este o carte iteresanta, cu informatii ce pot fi aplicate in relaztie, te ajuta sa te dezvolti si sa te cunosti. Am auzit la radio ca John Gray va sosi in Romania, ma gandesc sa merg sa-l vad 🙂

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.