Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ARCUB – Centrul Cultural al Capitalei lansează un apel deschis pentru ocuparea poziţiei de Curator al Programului expoziţional ARCUB 2021

0

Anunţul se adresează curatorilor care deţin o experienţă relevantă şi consecventă de minimum 5 ani în domeniul artelor vizuale şi care au curatoriat minimum o expoziţie muzeală.

Printre cerinţele de înscriere, se numără livrarea unui concept curatorial unitar care va pune accent pe artişti, proiecte şi teme inovatoare, originale şi relevante pentru cultura contemporană.

Propunerea curatorială va include proiecte expoziţionale prezentate în premieră, expoziţii personale şi expoziţii de grup, participarea a cel puţin unui artist străin şi a unor artişti debutanţi, precum şi proiecte de evenimente conexe.

Candidaturile vor fi transmise prin e-mail la adresa inscrieri@arcub.ro până la 09.04.2021.

Pentru mai multe detalii privind apelul de selecție vă invităm să accesați link-ul de aici.

Apel deschis Curator 2021_09.03.2021

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.