Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Aranjamente florale inedite de Crăciun de la Miflor, cu elementele naturale şi mirodenii

0

Pentru cei dornici să ofere de sărbători cadouri unice, decorative, echipa Miflor a pregătit anul acesta aranjamente florale inspirate din aroma sărbătorilor în familie şi grija faţă de natură. Crengile de tuia şi cele de iederă, scorţişoara, anasonul, florile de bumbac şi levănţica sunt doar câteva dintre ingredientele colecţiei de Crăciun „Condimente şi porţelan”. În aranjamente sunt folosite doar materiale biodegradabile. Design-ul inedit se împleteşte astfel cu valorile celor care le-au realizat.

Crăciunul din copilărie şi reîntoarcerea la natură, cu creativitate şi responsabilitate

Inspiraţia acestei colecţii a venit din propriile amintiri din copilărie ale designerilor Dana Barbacariu şi Mihaela Floroiu: mirosul de turtă dulce, scorțișoară, cuișoare ce umplea casa, an de an, dar şi bradul luminos, alături de masa frumos aranjată, simplu, dar elegant, în nuanţele alb-albastre ale porţelanului. Acestea au condus la cele două teme ale colecţiei: una în nuanţe calde (crem, galben, maro, bordeaux, roșu), iar cealaltă de o eleganţă aparte, ce reproduce culorile iernii într-o combinaţe din care ies în evidenţă albul şi albastrul.

Proiectul Miflor, pornit din pasiune pentru design-ul floral, a fost construit în jurul ideii de responsabilitate asumată faţă de natură, într-o societate care abia începe să conştientizeze impactul acţiunilor sale asupra mediului. Coronițele ornamentale au baza realizată din coarde de viță de vie (provenite din lucrările de curățare și pregătire a culturii pentru anul următor), crenguțele de tuia din aranjamente provin din toaletarea copacilor, iar crengile de iederă sunt cele care dăunau tencuielii caselor.

Magia sărbătorilor de iarnă se simte mai bine în familie şi este mai frumoasă cu un aranjament deosebit alături

Sărbătorile ne aduc mai aproape de cei dragi, iar momentele petrecute alături de ei se transformă în amintiri pe care le vom purta cu noi tot restul vieții. Ele merită ornate cu cele mai deosebite culori şi combinaţii de forme şi arome : un buchet cu flori uscate ce va ţine toată iarna, cu miros de scorțisoară, o coroniță decorativă din materiale organice pentru ușa de la intrare, ce ne introduce în atmosfera casei, un aranjament pentru masa de Crăciun, ce pune în valoare bucatele de pe masă. Le găsiţi pe toate, într-o mare varietate, la Miflor.

Pentru orice fel de buchete şi aranjamente deosebite, ce vor inspira și vor da valoare momentelor importante din viața dumneavoastră, designerii noştri vă stau la dispoziţie pe miflor.ro.

Despre Miflor

Iniţiatoarea Miflor este Mihaela Floroiu (un nume parcă predestinat). Economist în industria auto, Mihaela a văzut în designul floral o modalitate de a se relaxa şi de a se regăsi. Proiectul, lansat pe piaţă la începutul lui 2018, a fost precedat de o călătorie complexă, aproape iniţiatică. Aceasta a inclus cursul de arta florală susţinut de Anca Ungureanu, master florist la nivel internaţional, studierea pieţei din România, aprofundarea stilului propriu de design, stabilirea direcţiei de lucru, valorile şi principiile de la baza proiectului.

În prezent, Miflor reprezintă sinergia unei echipe unice de oameni creativi, profesionişti şi responsabili: Dana Barbacariu – designer floral, Oana Hagiescu – social media, Mihaela Floroiu – designer floral. Orientarea profundă către oameni, din dorinţa de a aduce frumosul în realitatea lor, şi asumarea creaţiilor noastre în armonie cu natura, reprezintă valori de bază pentru toţi cei implicaţi în proiect.

Miflor.ro

Facebook: Miflor

Instagram : Miflor.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.