Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Aranjament festiv pentru masa de Crăciun

0

Ştim că sărbătorile înseamnă în primul rând timp petrecut împreună cu familia, prietenii şi toţi cei dragi: o masă petrecută cu voioşie, urmată de o lectură sau o conversaţie plăcută, la lumina bradului de Crăciun.

Ce ai spune dacă ai intra ceva mai devreme în atmosfera aceasta magică? Vino joi 19 decembrie, la 18.30, la atelierul Aranjament festiv pentru masa de Crăciun. Cristina Borş, florist, te aşteaptă cu scorţişoară, anason, conuri, crengi de brad şi alte elemente surpriză, ca să meşteriţi împreună o decoraţiune spectaculoasă.

atelier aranjament handmade de craciun

Vei învăţa care sunt instrumentele necesare pentru a realiza un aranjament floral sau din alte elemente vegetale, cum poţi folosi uneltele de florist astfel încât să creezi accesorii unice din materialele pe care natura le oferă. Descoperi principiile elementare ale design-ului floral şi cum te poţi folosi de ele, astfel încât aranjamentul tău să fie construit în mod armonios şi echilibrat, iar rezultatul să fie un succes.

La finalul atelierului, vei pleca acasă cu aranjamentul special pentru masa de Crăciun făcut de tine. Vei dobândi cunoştinţele necesare pentru a deveni un creator de frumos, atât pentru propria bucurie, cât şi pentru a oferi cadouri spectaculoase pregătite de mâinile şi imaginaţia ta celor dragi.

Atelierul durează două ore şi jumătate. Taxa de participare – 275 de lei – include toate materialele necesare. Înscrie-te din timp pe contact@victoriei.ro, locurile sunt limitate.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.