Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Aproape 1.000 de copii au descoperit universul de fabricare a sucurilor Granini în cadrul Programului Școala Altfel

0

În cadrul programului Școala Altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun, aproape o mie de copii au pășit în universul Granini, pentru a afla procesul de fabricare a celor 13 sortimente de băuturi de fructe. Pentru a treia oară consecutiv, fabrica Granini și-a deschis porţile, invitându-i pe elevi să descopere călătoria prin care fructele devin sucuri delicioase. La ediția din acest an a programului „Școala Altfel în excursie la Granini”, desfășurată între 18 – 21 aprilie 2016, elevii din clasele 0-VIII, însoţiţi de cadre didactice şi părinţi, au avut ocazia să deguste sucurile proaspăt îmbuteliate în fabrică şi să acumuleze noi cunoştinţe.

Scoala Altfel in excursie la Granini (3)

„Pentru al treilea an consecutiv, ne-am alăturat iniţiativei Şcoala Altfel, proiectul care încurajează noi metode creative de educaţie şi învăţare. Timp de patru zile, fabrica Granini a devenit tărâmul copilăriei, unde fructele se transformă, ca prin magie, în băuturi savuroase. Micii curioşi au explorat universul Granini, analizând pas cu pas procesul de producție a sucurilor Granini într-un mod dinamic și interactiv”, a declarat Georgiana Vasile, Brand Manager Granini.

În fabrica Granini, copiii au avut parte de experienţe diverse. În zonele de relaxare special amenajate în interiorul fabricii au trecut prin două sesiuni: cea de învățare prin joc și cea de degustare. Mascota Granini i-a întâmpinat încă de la intrare şi le-a fost ghid în acest nou univers. Îmbrăcați cu halate speciale și sub ghidajul specialiștilor din fabrică, cei mici au pornit într-un tur complet al liniei de producție. Astfel, ei au aflat cum reuşeşte Granini să păstreze calitățile speciale și savoarea fructelor, toate acestea fiind posibile cu ajutorul tehnologiei și liniei de îmbuteliere aseptică. Totodată au vazut de ce sucurile Granini nu conțin conservanți sau coloranți artificiali. Înainte de plecare, elevii au avut parte de ultima surpriză a zilei: un cadou care să le amintească de această vizită.

Această iniţiativă face parte dintr-un amplu demers educațional dezvoltat de Granini.

Despre Granini

Marca Granini se află din anul 2006 în portofoliul companiei United Romanian Breweries Bereprod (URBB) şi este disponibilă pe piaţa autohtonă de băuturi răcoritoare necarbonatate cu mai multe arome și mixuri de fructe, împărţite pe trei segmente: suc 100% (portocale, mere), nectar (piersici, portocale-mango, grapefruit-roz, coacaze negre) şi still drinks (portocale cu pulpă, grapefruit cu pulpă, vişine, mere-coacăze negre, piersici, lamâie-mentă, grapefruit roz).

Granini este marca a cărei istorie de succes începe în anul 1965, odată cu lansarea sa pe piaţa din Germania. Recunoscută în peste 70 de ţări, marca este apreciată de consumatori pentru produsele sale naturale şi pentru atenţia pe care producătorii o demonstrează în alegerea celor mai bune fructe. Produsele Granini păstrează gustul autentic şi natural al fructelor demonstrând superioritatea acestuia, în același timp brandul fiind în mod continuu interesat de evoluţia preferinţelor consumatorilor pentru a oferi acestora adevărate momente de încântare zilnică.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.