Aplică la LEADERS Education 2013. Participarea este GRATUITĂ.

0

„Pregătește-te să iei altitudine” 

LEADERS Education 2013 – practice makes perfect !

afis a3

1.      Experiența LEADERS Education – pentru studenții care se remarcă

Vedem și citim din ce în ce mai multe povești ale unor manageri de succes, sau ale unor antreprenori care au pus bazele propriului business pentru că au crezut în ei și în ideea lor, dar mai ales pentru că nu au așteptat succesul, ci s-au pregătit pentru el.

LEADERS Education este programul de leadership pentru studenții cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani care îți va oferi acces la ingredientele pentru o carieră de succes – sarea se numește încredere iar piperul este un amestec de viziune, valori, comunicare eficientă, muncă de echipă și multe altele.

2.      Spune-mi și voi uita. Învață-mă și îmi voi aminti. Implică-mă și voi învăța.

Vei avea parte de o școală altfel, în urma căreia vei învăța într-un mod practic de la specialiști din domeniu cum să alcătuiești o schemă organizațională, să eficientizezi comunicarea în cadrul companiei, să delegi responsabilități, sau să utilizezi cu ușurință instrumente precum Diagrama Eisenhower.

5 zile de leadership aplicat

  • Bazele leadership-ului: caracteristicile liderului, ecuaţia eficienţei, diferenţele dintre lider şi manager, despre viziune
  • Valori: schema organizaţională, recunoaşterea valorilor, autocunoaştere
  • Comunicare: schema comunicării, exemple de comunicare eficientă, comunicarea viziunii
  • Echipă: formarea unei echipe, delegarea, ce fel de coechipier eşti?
  • Managementul timpului: obiective, schema timpului, Diagrama Eisenhower, obiective SMART

3.      Calendar

Programul LEADERS Education în cadrul Universității de Medicină Vetereniară București este adresat studentilor la Medicina Veterinara, Chimie, Biologie și Biochimie, începe pe 23 octombrie și este suținut de Romvac.

Programul Leaders Education în cadrul Universității Tehnice de Construcții București București este adresat studentilor de la Universitatea de Construcții, Mecanică și Știința și ingineria materialelor începe pe 5 noiembrie și este susținut de Lafarge.

Vezi agenda sesiunilor pe www.leaderseducation.ro .

4.      Alături de cine faci primii pași în leadership

A te înconjura de o comunitate orientată către succes este unul dintre primele lucruri necesare în a ajunge la acesta. În cadrul LEADERS Education aveți șansa de a face primii pași în leadership alături de alături de traineri Ascendis cu experiență și de lideri model precum Dumitru Murariu, Directorul Muzeului Antipa, Viorel Andronie, Președinte Colegiul Medicilor Veterinari sau Nicolae Victor Zamfir, Directorul Institutului Național pentru Fizică și Inginerie Nucleară “Horia Hulubei” (în curs de confirmare).

Participarea este gratuită.

Aplica pe http://aplica.leaderseducation.ro si ești înscris automat în procesul de selecție.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează