Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Aplică la LEADERS Education 2013. Participarea este GRATUITĂ.

0

„Pregătește-te să iei altitudine” 

LEADERS Education 2013 – practice makes perfect !

afis a3

1.      Experiența LEADERS Education – pentru studenții care se remarcă

Vedem și citim din ce în ce mai multe povești ale unor manageri de succes, sau ale unor antreprenori care au pus bazele propriului business pentru că au crezut în ei și în ideea lor, dar mai ales pentru că nu au așteptat succesul, ci s-au pregătit pentru el.

LEADERS Education este programul de leadership pentru studenții cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani care îți va oferi acces la ingredientele pentru o carieră de succes – sarea se numește încredere iar piperul este un amestec de viziune, valori, comunicare eficientă, muncă de echipă și multe altele.

2.      Spune-mi și voi uita. Învață-mă și îmi voi aminti. Implică-mă și voi învăța.

Vei avea parte de o școală altfel, în urma căreia vei învăța într-un mod practic de la specialiști din domeniu cum să alcătuiești o schemă organizațională, să eficientizezi comunicarea în cadrul companiei, să delegi responsabilități, sau să utilizezi cu ușurință instrumente precum Diagrama Eisenhower.

5 zile de leadership aplicat

  • Bazele leadership-ului: caracteristicile liderului, ecuaţia eficienţei, diferenţele dintre lider şi manager, despre viziune
  • Valori: schema organizaţională, recunoaşterea valorilor, autocunoaştere
  • Comunicare: schema comunicării, exemple de comunicare eficientă, comunicarea viziunii
  • Echipă: formarea unei echipe, delegarea, ce fel de coechipier eşti?
  • Managementul timpului: obiective, schema timpului, Diagrama Eisenhower, obiective SMART

3.      Calendar

Programul LEADERS Education în cadrul Universității de Medicină Vetereniară București este adresat studentilor la Medicina Veterinara, Chimie, Biologie și Biochimie, începe pe 23 octombrie și este suținut de Romvac.

Programul Leaders Education în cadrul Universității Tehnice de Construcții București București este adresat studentilor de la Universitatea de Construcții, Mecanică și Știința și ingineria materialelor începe pe 5 noiembrie și este susținut de Lafarge.

Vezi agenda sesiunilor pe www.leaderseducation.ro .

4.      Alături de cine faci primii pași în leadership

A te înconjura de o comunitate orientată către succes este unul dintre primele lucruri necesare în a ajunge la acesta. În cadrul LEADERS Education aveți șansa de a face primii pași în leadership alături de alături de traineri Ascendis cu experiență și de lideri model precum Dumitru Murariu, Directorul Muzeului Antipa, Viorel Andronie, Președinte Colegiul Medicilor Veterinari sau Nicolae Victor Zamfir, Directorul Institutului Național pentru Fizică și Inginerie Nucleară “Horia Hulubei” (în curs de confirmare).

Participarea este gratuită.

Aplica pe http://aplica.leaderseducation.ro si ești înscris automat în procesul de selecție.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.