Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

APEL DE PROIECTE @ MNAC / Muzeul National de Arta Contemporana

0

APEL DE PROIECTE MNAC, 1 APRILIE 2016 – 31 IULIE 2017

Muzeul Naţional de Artă Contemporană invită specialiștii din zona artelor vizuale contemporane să contribuie cu propuneri de expoziții pentru a fi incluse în programul MNAC pentru perioada aprilie 2016 – iulie 2017. Toate formatele de expoziții – de la expoziții monografice sau tematice – și toate tipurile de bugete (mic / mijlociu / mare) sunt invitate. Sunt încurajate toate mediile artelor vizuale, de la cele tradiționale până la cele mai noi forme de expresie.
unnamed

Apelul este destinat proiectelor concepute pentru următoarele spații MNAC:
MNAC – Palatul Parlamentului, etaj 2
MNAC – Palatul Parlamentului, etaj 3
MNAC – Palatul Parlamentului, etaj 4

DOSARUL DE APEL VA CONŢINE:
Propunere de proiect – Descarcă Formular
Bugetul proiectului – Descarcă Formular(RON)
CV și Portofoliu curator și artist / grupuri de artiști

Documentele vor fi transmise la adresa electronică info@mnac.ro, trimise prin poștă / curier sau depuse la Secretariatul MNAC – de luni până vineri, între 10:00 și 16:00 – (Palatul Parlamentului, Aripa E4, str. Izvor 2-4, acces din Calea 13 Septembrie, etaj 4, București 050563) până la data de 02.11.2015, orele 24:00.

Propunerile vor trebui sa conțină:
– o scurtă descriere a proiectului;
– menționarea perioadei propuse pentru eveniment;
– menționarea spațiului căruia îi e destinat proiectul;
– un estimat de timp necesar pentru cercetare;
– o argumentație de ordin conceptual;
– specificația tipului de buget vizat (mic <2500 EUR / mijlociu 2500-10000 EUR / mare >10000 EUR);
– o descriere de buget.

Propunerile vor avea în vedere Prioritățile de management MNAC 2015-2017 http://www.mnac.ro/archives/4155

Nu vor fi agreate proiectele de expoziții personale venite de la artiștii înșiși sau expoziții de grup în care curatorul este și expozant.
Toate proiectele propuse trebuie să se afle la prima prezentare publică.

Propunerile vor fi evaluate în cadrul unei Comisii de specialitate, care va stabili o listă de priorități pentru a fi analizată în Consiliul Științific. În urma acestei proceduri se va alcătui planul de activități pentru anul 2016-2017.

CALENDAR:
Termen limită de depunere a proiectelor: 02.11.2015, orele 24:00

Anunțarea rezultatelor evaluărilor Comisiei de specialitate și a Consiliului Științific: 15.12.2015

Anunțarea rezultatelor finale, în urma negocierilor cu autorii proiectelor selectate: 29.01.2016

Perioada de desfășurare a proiectelor câștigătoare: 01.04.2016-31.07.2017

Atenție! Mărimea totală a mesajului nu trebuie să depăşească 7 MB. În cazul depăşirii ei, vă rugăm trimiteți documentele utilizând www.wetransfer.com. (Vă rugăm să nu folosiți alte forme de transfer)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.