Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Antreuri de party

0

incubator107

Ce?

Câți dintre voi ați fost la cel puțin o petrecere?

Pentru câți contează mâncarea și aspectul ei la o petrecere?

Ce ați vrea sa mâncați la o petrecere?

Ei bine, răspunsurile la aceste întrebări sunt, probabil, infinite… dar eu vă voi arăta o mică potecă prin această mare ”pădure” de opțiuni. Se spune că e bine să pregătești locul așa cum ai vrea tu să-l găsești, doar că de data asta vom pregăti câteva antreuri pe care aș vrea eu să le găsesc la un party: mai mari, mai mici, mai colorate sau mai puțin colorate, dar cu siguranță toate delicioase.

Cu cine?

Cu Bogdan Maltezeanu, zis și Bobby, un entuziast al bucătăriei de toate felurile.

Pentru o vară, am avut propriul meu „restaurant” – numit în cuptor107 – unde oamenii veneau și mâncau din ce găteam. Meniul era pus pe facebook, se făcea o masă mare, se socializa, se bea ceai sau un pahar de vin… toată lumea era zâmbitoare și relaxată, așa cum îmi place mie să o văd 🙂

Când, unde?

În mansarda incubator107, pe Str. Traian, nr. 107.

sâmbată, 26 ianuarie 2013 de la 11:00 la 14:00

duminică, 27 ianuarie 2013 de la 11:00 la 14:00

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj   aici , înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 60 lei pentru întreg atelierul sau 30 lei pentru fiecare întâlnire.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.