Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Antreprenorii devin super eroi la Hubcelerator

0

Impact Hub Bucharest lansează Hubcelerator și caută antreprenori dornici să devină super eroi în cadrul programului de accelerare ce îi ghidează de la idee la un model de afacere testat în piață.

Bazat pe 3 ani de experiență în mediul antreprenorial românesc și două programe de accelerare desfășurate cu succes, Hubcelerator îmbină workshop-urile de business cu mentorat individual și teme practice prin care participanții vor testa și valida direct în piață un model de afacere viabil.

Hubcelerator

”În afaceri cifrele contează și de aceea credem că am dezvoltat un program de accelerare ce crește șansele de reușită ale unui startup. Dacă până acum vorbeam de o rată de succes de 1 startup din 10, monitorizând antreprenorii participanți la programele noastre anterioare de accelerare am constatat că peste 50 % dintre ei au afaceri funcționale iar o parte dinstre ei se află în acest moment în etapa extinderii. Ei sunt, din punctul nostru de vedere, viitorii super eroi ce vor inspira o nouă generație antreprenorială în România” a declarat Lucian Grămescu, Project Manager Hubcelerator.

Cui se adresează acceleratorul?

Acceleratorul se adresează celor care au o idee sau o afacere în faza incipientă și îi ghidează pe parcursul celor 10 săptămâni pentru a dezvolta un model viabil ce va fi testat în piață cu potențialii clienți.

Ce oferă programul Hubcelerator?

Pe durata celor 10 săptămâni , antreprenorii participanți în program beneficiază de
• 14 workshop-uri practice pe teme precum: consiliere juridică, contabilitate, finanțări și investiții, relații cu clienții, marketing și dezvoltare de produs, vânzări, tehnologie pentru start-up-uri, social media, resurse umane și abilități de prezentare.
• întâlniri periodice cu mentori, oameni de afaceri și antreprenori experimentați ce vor oferi feedback și își vor împărtăși cunoștințele acumulate.
• sesiuni de discuție bazate pe modelul de afacere (de la mapare până la testarea prototipului)
• abonament Hub Unlimited la Impact Hub Bucharest, pe durata a 5 luni
• acces la platforma online HubNet
• cartea ”Business Model Generation”

Înscrierea în program

Pentru a participa la Hubcelerator, antreprenorii trebuie să completeze formularul de aplicare disponibil pe pagina http://www.impacthub.ro/hubcelerator/. Procesul de selecție al participanților este continuu și are loc în perioada 10 septembrie – 3 octombrie, numărul de locuri fiind limitat. În alegerea startupurilor se va ține cont de motivația antreprenorială, potențialul afacerii, gradul de inovare și impactul urmărit.

Despre Impact Hub Bucharest

Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 70 de orașe de pe 5 continente.

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.