Antreprenoriat cu suflet

0

Pe 05 Decembrie, incepand cu 18.30, ABC ANTREPRENORI va invita la ultima editie a evenimentului de networking antreprenorial din acest an pentru a vorbi despre „ANTREPRENORIAT CU SUFLET”.

Conceptul evenimentului va fi unul special si va pregatim o serie de surprize. Stati aproape!

Cine ne vor fi invitatii?

– MARIUS TUDOSIEI – BACANIA VECHE – „Bacania e pariul meu cu mancarea buna. E copilul meu, un proiect pe care l-am gandit in ultimii doi ani, pe care l-am pus in practica in ultimele 9 luni si pe care l-am deschis oficial pe 24 septembrie 2010. O sa si povestesc aici multe lucruri despre ce vrea Bacania, insa cred ca cel mai bine e sa treci prin Barbu Vacarescu si sa intri in contact cu ideea. Gusti ceva, schimbam o vorba, te uiti prin rafturi si vitrine… Si-abia atunci vei intelege povestea asta! Te astept!”

– OCTAVIAN PANTIS – TMI ROMANIA – TMI este astazi una dintre cele mai mari si mai respectate firme de training si consultanta din lume. In Romania TMI si-a inceput activitatea in primavara anului 1999, iar de atunci peste 6000 de oameni beneficiaza anual de conceptele si instrumentele practice ale TMI, prin participarea la cursuri. Valorile TMI: excelenta, libertate, pasiune si prietenie.

– LOREDANA MUNTEANU – ARTA NU MUSCA – Asociația Arta nu mușcă promovează antreprenoriatul artistic în România, printr-o serie de evenimente cultural-artistice, realizate într-o manieră actuală și versatilă și desfășurate în direcția susținerii tinerelor valori românești.

Se doreste crearea unei legături intre arta și public, stârnirea apetitului artistic, atragerea sa spre astfel de manifestații, ca finalmente să oferim alternative calitative de petrecerea timpului liber și construirea de noi preocupări și pasiuni în această zonă de activitate.

Ce o sa castigi daca participi?

Ai ocazia sa audiezi antreprenori de succes de la care poti invata cum sa evitati erorile inerente ale startului in afaceri

Vei descoperi instrumente & notiuni utile pentru dezvoltarea afacerii

Vei descoperi  colaboratori, clienti potentiali, posibili furnizori pentru afacerea ta

Vei petrece 3 ore de calitate in compania unor oameni cu aceleasi obiective si aceleasi provocari cu ale tale

Taxa de participare pentru acest eveniment este de 89 lei.

PARTICIPANTII CARE SE INSCRIU IN SAPTAMANA 19-25 NOV VOR BENEFICIA DE O REDUCERE – IN LOC DE 89 LEI, TARIFUL PENTRU INTRAREA LA EVENIMENT VA FI DE 70 LEI! INSCRIE-TE ACUM!

Dress code: business-casual.

Dupa eveniment vom organiza si o iesire nonformala, pentru a putea continua socializarea! Locatia va fi anuntata ulterior.

Speram sa ne adunam cat mai multi pentru a ne impartasi unii altora din experienta de a fi antreprenor, de aceea, va rugam sa invitati si alte persoane interesate!

Pentru mai multe detalii puteti contacta membrii echipei ABC Antreprenori:

abcantreprenori.ro/contact-2

Pentru inscrieri accesati: abcantreprenori.ro/inscrieri

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.