Antreprenoriat cu suflet

0

Pe 05 Decembrie, incepand cu 18.30, ABC ANTREPRENORI va invita la ultima editie a evenimentului de networking antreprenorial din acest an pentru a vorbi despre „ANTREPRENORIAT CU SUFLET”.

Conceptul evenimentului va fi unul special si va pregatim o serie de surprize. Stati aproape!

Cine ne vor fi invitatii?

– MARIUS TUDOSIEI – BACANIA VECHE – „Bacania e pariul meu cu mancarea buna. E copilul meu, un proiect pe care l-am gandit in ultimii doi ani, pe care l-am pus in practica in ultimele 9 luni si pe care l-am deschis oficial pe 24 septembrie 2010. O sa si povestesc aici multe lucruri despre ce vrea Bacania, insa cred ca cel mai bine e sa treci prin Barbu Vacarescu si sa intri in contact cu ideea. Gusti ceva, schimbam o vorba, te uiti prin rafturi si vitrine… Si-abia atunci vei intelege povestea asta! Te astept!”

– OCTAVIAN PANTIS – TMI ROMANIA – TMI este astazi una dintre cele mai mari si mai respectate firme de training si consultanta din lume. In Romania TMI si-a inceput activitatea in primavara anului 1999, iar de atunci peste 6000 de oameni beneficiaza anual de conceptele si instrumentele practice ale TMI, prin participarea la cursuri. Valorile TMI: excelenta, libertate, pasiune si prietenie.

– LOREDANA MUNTEANU – ARTA NU MUSCA – Asociația Arta nu mușcă promovează antreprenoriatul artistic în România, printr-o serie de evenimente cultural-artistice, realizate într-o manieră actuală și versatilă și desfășurate în direcția susținerii tinerelor valori românești.

Se doreste crearea unei legături intre arta și public, stârnirea apetitului artistic, atragerea sa spre astfel de manifestații, ca finalmente să oferim alternative calitative de petrecerea timpului liber și construirea de noi preocupări și pasiuni în această zonă de activitate.

Ce o sa castigi daca participi?

Ai ocazia sa audiezi antreprenori de succes de la care poti invata cum sa evitati erorile inerente ale startului in afaceri

Vei descoperi instrumente & notiuni utile pentru dezvoltarea afacerii

Vei descoperi  colaboratori, clienti potentiali, posibili furnizori pentru afacerea ta

Vei petrece 3 ore de calitate in compania unor oameni cu aceleasi obiective si aceleasi provocari cu ale tale

Taxa de participare pentru acest eveniment este de 89 lei.

PARTICIPANTII CARE SE INSCRIU IN SAPTAMANA 19-25 NOV VOR BENEFICIA DE O REDUCERE – IN LOC DE 89 LEI, TARIFUL PENTRU INTRAREA LA EVENIMENT VA FI DE 70 LEI! INSCRIE-TE ACUM!

Dress code: business-casual.

Dupa eveniment vom organiza si o iesire nonformala, pentru a putea continua socializarea! Locatia va fi anuntata ulterior.

Speram sa ne adunam cat mai multi pentru a ne impartasi unii altora din experienta de a fi antreprenor, de aceea, va rugam sa invitati si alte persoane interesate!

Pentru mai multe detalii puteti contacta membrii echipei ABC Antreprenori:

abcantreprenori.ro/contact-2

Pentru inscrieri accesati: abcantreprenori.ro/inscrieri

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează