Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Antrenament de alergare cu Adrian Ber

0

QuotesBER2M_3 (Large)

Adrian Ber te invită să vă antrenați împreună pentru alergare, mâine dimineață (27 iulie), de la ora 9:00, în Parcul IOR. Întâlnirea este la bisericuța de lemn.

De ce să participi?

Pentru că poți să-i ceri sfaturi despre cum să te antrenezi, să vorbești cu Ber despre cum se pregătește pentru provocarea de a alerga continuu pe crestele a 2 munți, să cunoști oameni care au ca pasiune alergarea și pentru că va fi un antrenament un pic diferit, cu un joc de alergare.

Dă join acestui eveniment, dacă vrei să vii.

Despre Adrian Ber

 Ber este un alergător amator, dar cu o experiență de peste 3 ani  în alergările montane de anduranță, ce a reușit deja să câștige mai multe competiții de profil. El a început să susțină cauza Pădurea Copiilor cu ocazia unui eveniment similar, Transmaraton 2012, unde Adi a şi câștigat locul I în proba de ultra-maraton (70km). De atunci și-a dorit să îmbine pasiunea lui pentru alergarea montană cu strângerea de fonduri pentru Pădurea Copiilor, astfel luând  naștere ideea evenimentului “Ber2M”. Acesta va fi cel mai lung ultra-maraton montan din România și va începe în dimineața zilei de 3 august. Ber va alerga continuu 123 de kilometri, în decursul a 25 de ore, peste 2 lanturi muntoase, Piatra Craiului si Fagaras. Scopul este unul nobil, deoarece Adrian dorește să atragă atenția asupra necesității programelor de împădurire și să strângă fonduri pentru campania Pădurea Copiilor, prin care asociația ViitorPlus își propune să planteze și să îngrijească câte un puiet pentru fiecare nou-născut din România.

Îl poți susține pe Adrian printr-un like pe Facebook, un share la clip-ul de prezentare și printr-o donație pentru Pădurea Copiilor.

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.