Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Antiseismic District”

0

Antiseismic District – eveniment pentru locuitorii District 40, pe 25 iunie, ora 19 :00

Ø  Locuiești în Districtul 40 din București (cartierul Icoanei) ?

Ø  Reprezinți o companie sau instituție cu sediul în această zonă ?

Ø  Ești președinte al vreunei asociații de proprietari/ locatari din District 40 ?

Ø  Ești blogger/ jurnalist dornic să informeze publicul țintă despre acest proiect ?

Daca răspunzi cu DA la cel puțin una dintre întrebările de mai sus, ARCEN te invită marți, 25 iunie, de la ora 19 :00, la evenimentul de lansare al proiectuluiAntiseismic District.

Încadrat în proiectul mai amplu, District 40, și dezvoltat alături de Re:Rise – Asociația pentru Reducerea Riscului Seismic, Antisesimic District are drept scop sprijinirea comunității locale pentru a reduce vulnerabilitățile în caz de cutremur.  Intenția este de a crea un proiect pilot, cu studii de caz și metodologie, care să poată fi aplicat în orice alt cartier din București și din România. ARCEN își dorește, de asemenea, să consolideze comunitatea din cadrul District 40, prin cooperarea în jurul unui interes comun și prin conviețuirea într-o stare de spirit de încredere, implicare și respect pentru ceea ce locuitorii – cetățeni și organizații – acestei zone au împreună valoros și frumos.

Evenimentul are loc la Institutul Francez (Bd. Dacia 77, București) iar accesul se face în limita locurilor disponibile, pe bază de înregistrare prealabilă, la :https://www.eventbrite.co.uk/e/lansare-antiseismic-district-tickets-63852204663 .

Evenimentul este postat și pe pagina de Facebook a organizatorului ARCEN: https://www.facebook.com/events/866451563717236/.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.