Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Anotimpuri

0

Asociația Anonymo Muza vă invită la cel mai important eveniment de shopping al începutului de primăvară. La Impact Hub Universitate (str. Tudor Arghezi 8-10, Bucuresti) între 22 – 23 februarie orele 10,00 – 19,00, veți găsi atmosfera perfectă pentru un week-end memorabil.

22-23 februarie 2020 orele 10,00-19,00

Love is in the air!…

Cele mai creative #branduri handmade, din București și din țară au pregătit noi colecții de haine, bijuterii, accesorii în serie limitată sau unicat. Odată cu schimbarea anotimpurilor, este momentul pentru o schimbare și în garderobă. Primăvara înseamnă renaștere, explozie de viață și culoare.Este momentul potrivit pentru a găsi cadouri și a le oferi jumătății tale sau celor dragi de #Dragobete, de #Martișor sau de… Ziua Femeii.
Și pentru că am promis un eveniment grandios nu vor lipsi hainuțele pentru copii, jucarii, cărți, cosmetice, produse din miere naturală sau cafea, prăjituri clasice sau vegane, lumânări parfumate.
La Anotimpuri avem mâncare gourmet în cadrul bistroului, bere artizanală, muzică bună, concerte, tombolă cu premii surpriză.

Intrarea este libera!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.