Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Aniversarea IMAX din AFI Palace Cotroceni aduce surprize pasionaților de film

0

Pe 1 noiembrie, cinematograful IMAX din AFI Palace Cotroceni sărbătorește 6 ani de la deschiderea în România.

Cu această ocazie iubitorii de film vor avea șansa să experimenteze senzații tari și să vizioneze filme celebre, de renume hollywoodian, printre care Omul Furnică, Jurassic World, Interstellar, Everest. Operele cinematografice selectate pentru ziua evenimentului sunt producții recente, din 2014 și 2015 și aduc în atenția privitorilor povești și personaje fantastice, în format 3D.

Ziua IMAX_AFI Palace Cotroceni

IMAX a pregătit prețuri speciale cu ocazia aniversării, astfel încât toți cei care vor dori să iasă la cinema pot urmări documentare la prețul de 10 lei sau filme la prețul 13 lei, discounturile oferite fiind mai mari de 50% din prețul obișnuit.

IMAX este unul dintre liderii mondiali în tehnologia divertismentului, urmărind să transforme distracția în experiențe cât mai autentice. Cinematograful deschis în AFI Palace Cotroceni în 2009 este primul IMAX 3D din țara noastră și este situat în cadrul unui megaplex de 21 de săli operate de Cinema City Internațional. Având o capacitate de 398 de locuri, acesta oferă o experiență inedită pentru fiecare film, pe un ecran cu o înălțime de 13 de metri și o lățime de 24 de metri. Pe lângă acestea, cel mai mare centru commercial din România, oferă multiple posibilități de petrecere a timpului liber, precum karting, patinoar, roller coster și multe altele.

Așadar, cei care doresc să aibă parte de experiența unui film 3D sunt așteptați la cinema pe 1 noiembrie, la aniversarea IMAX din AFI Palace Cotroceni. Biletele s-au pus in vanzare pe www.cinemacity.ro si la casieriile Cinema City.

Pentru mai multe informaţii despre evenimentele și noutăţile din AFI Palace Cotroceni, puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFIPalace Cotroceni.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.