Aniversare si stele de celebritate pentru doi actori: Ileana Stana Ionescu şi Sebastian Papaiani.

0
ILEANA STANA IONESCU SI SEBASTIAN PAPAIANI, ANIVERSAŢI DE METROPOLIS 

Teatrul Metropolis vă invită joi 29 septembrie, la ora 12.00, ca împreună să-i  aniversăm, la cei 75 de ani, pe doi dintre cei mai îndrăgiţi actori ai României, Ileana Stana Ionescu şi Sebastian Papaiani.
Cele două personalităţi marcante ale teatrului şi filmului românesc, Ileana Stana-Ionescu şi Sebastian Papaiani, au însufleţit numeroase personaje memorabile în cele peste 100 de roluri jucate în mai bine de 5 decenii de dăruire publicului. Ei vor fi recompensaţi, pentru întreaga activitate, de Teatrul Metropolis şi Magazinul Cocor, cu câte o stea pe Aleea Celebrităţilor (Walk of Fame) din Piaţa Timpului.

„Ileana Stana Ionescu şi Sebastian Papaiani sunt doi creatori de viaţă, permanent tonici, radianţi, ce depăşesc luminile scenei şi ale ecranului în orice împrejurări. Ei au reuşit, prin  prezenţa lor plină de farmec şi de caldură, să transmită energii pozitive, contagioase de viaţă şi bucurie. Stelele de pe „Walk of  Fame” sunt în semn de gratitudine pentru că ne-au oferit asemenea trăiri în toţi aceşti ani de activitate. Le mulţumesc pentru dăruirea lor şi pentru prietenia de care au dat dovadă, atunci când au acceptat ca stelele lor să strălucească în acelaşi timp”, George Ivaşcu, director Teatrul Metropolis.

Aleea Celebrităţilor (Walk of Fame) este un proiect cultural care găzduieşte stelele celor mai cunoscuţi artişti români din lumea filmului şi a teatrului în semn de preţuire a valorilor culturale din România. Iniţiat de Teatrul Metropolis şi Cocor, deja celebrul Walk of Fame românesc a debutat în ianuarie 2011. Pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului strălucesc deja stelele altor mari personalităţi: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu şi Tamara Buciuceanu-Botez.
Vă aşteptăm joi, la ora 12.00, pentru a ne fi alături la inaugurarea a două stele ce poartă numele a doi mari actori: Ileana Stana Ionescu şi Sebastian Papaiani.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează