Aniversare la ICR: „Memoria Exilului Românesc”

0

Institutul Cultural Român vă invită joi, 8 decembrie 2016, ora 18.00 la evenimentul aniversar „Memoria Exilului Românesc” 25 dedicat serialului de televiziune realizat de Marilena Rotaru.

image001

Participă:

Doina Alexandru, jurnalist la Radio Europa Liberă

Călin Căliman, critic de film

Radu Preda, președinte executiv al IICCMER

Marilena Rotaru, realizator de televiziune

Serialul „Memoria Exilului Românesc”, distins cu patru premii APTR (Asociația Profesioniștilor de Televiziune din România), aniversează un sfert de secol în 2016.

În cadrul evenimentului dedicat memoriei și valorilor exilului românesc vor fi proiectate câteva fragmente video – o selecție din cele 150 de episoade ale documentarului, existente în arhiva TVR –, urmate de o dezbatere.

Evenimentul va avea loc la Institutul Cultural Român (Aleea Alexandru 38, București).

Detalii: bit.ly/2fcnLS3

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.