Aniversare 3 ani Dianei 4

0

Dianei 4 / 3 ani (Bucuresti)

La 3 ani de Dianei ne aşteaptă o săptămână de evenimente şi revederi.

Casa din Dianei are o istorie complicată. O istorie care i-a lăsat urme peste tot. În 2012 am găsit-o în paragină şi am decis să o aducem din nou la viaţă. Renovările au scos la iveala secretele şi imperfecţiunile, micile detalii care îi sporesc şarmul şi frumuseţea de doamnă eleganta şi bătrână.

POSTER_Dianei3ani

În aceşti trei ani am organizat sute de evenimente – dezbateri, proiecţii de film, teatru, concerte, expoziţii. Am făcut-o ştiind că oraşul este mai viu ca niciodată şi are multe de oferit. Nu am fi reuşit fără ajutorul tuturor prietenilor şi colaboratorilor. Aniversarea Dianei 4 este şi a lor în egală măsură.

Acum trei ani am început cu doua concerte, Poetrip şi Toulouse Lautrec. Ne-au purtat noroc, ei şi cei care ne-au trecut pragul după. Ne bucuram că revin, aşa cum au făcut-o în fiecare an. Alţi prieteni ni se alatură.

Vă aşteptăm la aniversare!

Program:

● 11 Iunie, 21:00 – Poetrip
● 12 Iunie, 21:00 – Toulouse Lautrec
● 12 Iunie, 23:00 – John Riley & Rigus
● 13 Iunie, 21:00 – Temple Invisible
● 13 Iunie, 23:00 – Magyar Talking – DJ Vasile & Abasc Music
● 14 Iunie, 21:00 – We Singing Colors

Intrarea la toate evenimentele este liberă.
Event FB: Dianei 4 / 3 ani

Eveniment sustinut de Ciuc Premium, AQUA Carpatica, Old Team Distribution, GRAMMA, Mosia de la Tohani, Crama Oprisor, Musetti si Balla Géza Pincészet

Parteneri media: gratuitor.ro, Larevista.ro, Wide Magazine, Kfetele.ro, anyplace.ro online magazine, Romania Pozitivă, IleanaAndrei.ro, Gabi Urda, IQool, infomusic.ro, FEEDER.ro, Modernism Punct Ro SapteSeri, Jurnal de Bucuresti, Igloo, Blog de Bucuresti, BestMusic.ro, Orasul Meu, societatesicultura.ro, B24fun.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează