Aniversare 3 ani Dianei 4

0

Dianei 4 / 3 ani (Bucuresti)

La 3 ani de Dianei ne aşteaptă o săptămână de evenimente şi revederi.

Casa din Dianei are o istorie complicată. O istorie care i-a lăsat urme peste tot. În 2012 am găsit-o în paragină şi am decis să o aducem din nou la viaţă. Renovările au scos la iveala secretele şi imperfecţiunile, micile detalii care îi sporesc şarmul şi frumuseţea de doamnă eleganta şi bătrână.

POSTER_Dianei3ani

În aceşti trei ani am organizat sute de evenimente – dezbateri, proiecţii de film, teatru, concerte, expoziţii. Am făcut-o ştiind că oraşul este mai viu ca niciodată şi are multe de oferit. Nu am fi reuşit fără ajutorul tuturor prietenilor şi colaboratorilor. Aniversarea Dianei 4 este şi a lor în egală măsură.

Acum trei ani am început cu doua concerte, Poetrip şi Toulouse Lautrec. Ne-au purtat noroc, ei şi cei care ne-au trecut pragul după. Ne bucuram că revin, aşa cum au făcut-o în fiecare an. Alţi prieteni ni se alatură.

Vă aşteptăm la aniversare!

Program:

● 11 Iunie, 21:00 – Poetrip
● 12 Iunie, 21:00 – Toulouse Lautrec
● 12 Iunie, 23:00 – John Riley & Rigus
● 13 Iunie, 21:00 – Temple Invisible
● 13 Iunie, 23:00 – Magyar Talking – DJ Vasile & Abasc Music
● 14 Iunie, 21:00 – We Singing Colors

Intrarea la toate evenimentele este liberă.
Event FB: Dianei 4 / 3 ani

Eveniment sustinut de Ciuc Premium, AQUA Carpatica, Old Team Distribution, GRAMMA, Mosia de la Tohani, Crama Oprisor, Musetti si Balla Géza Pincészet

Parteneri media: gratuitor.ro, Larevista.ro, Wide Magazine, Kfetele.ro, anyplace.ro online magazine, Romania Pozitivă, IleanaAndrei.ro, Gabi Urda, IQool, infomusic.ro, FEEDER.ro, Modernism Punct Ro SapteSeri, Jurnal de Bucuresti, Igloo, Blog de Bucuresti, BestMusic.ro, Orasul Meu, societatesicultura.ro, B24fun.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează