Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Anima pentru societate ediția a V-a: AI O IDEE DE SPECTACOL? NOI O PRODUCEM!

0

ANIMA PENTRU SOCIETATE 5 CONCURS DE PROIECTE LA TEATRUL ARTE DELL’ ANIMA

AI O IDEE DE SPECTACOL? NOI O PRODUCEM!

EDIȚIA A V-A

Dăm drumul înscrierilor pentru concursul „Anima pentru Societate” ediția a V-a!

Ai o idee de un spectacol cu 2-4 personaje? Poți face o montare inedită?

Dacă da, urmărește regulamentul de participare și trimite documentele necesare înscrierii până la data de 20 februarie 2018, orele 20:00 pe adresa de e-mail teatru@artedellanima.ro!

Iată că sfârșitul anului 2017 ne găsește cu 6 producții proprii ce au încântat publicul prin jocul actoricesc și creativitatea regizorală, au participat în peste 20 de festivaluri naționale și în proiecte culturale finanțate! Dacă și tu vrei să faci parte dintr-o echipă activă, creativă și deschisă provocărilor, înscrie-te la concursul nostru de proiecte! Suntem curioși să vedem ce idei de montări aveți pentru anul 2018!

Juriul nostru, format din conducerea Asociației Arte dell’Anima și membri pe care îi vom anunța în luna ianuarie, va alege un proiect care va fi produs de Teatrul Arte dell’Anima în anul 2018.

Spectacolul va fi jucat pe scena Teatrului Arte dell’ Anima, pe scenele teatrelor partenere, iar mai apoi înscris în festivalurile de teatru naționale și internaționale.

Anunțăm câștigătorul la data de 1 martie 2018!

Regulament de participare:

  1. Ne trimiți textul în format pdf sau word

  2. Ne spui în linii mari ideea ta de montare și de ce ai ales textul (minimum 1 pagină, maximum 3 – în format Word, font Times New Roman 12, cu diacritice)

  3. Ne faci un deviz estimativ – detaliat pe capitole în format Excel, care să se încadreze până în suma maximă de 4000 Euro

  4. Ne trimiți CV-ul tău și al echipei – dacă este deja formată, în caz contrar, vom organiza un casting

  5. Ne trimiți motivația ta de a regiza un spectacol la Teatrul Arte dell’Anima

În evaluarea proiectelor vom acorda o atenție deosebită celor care:

  1. Prin text sau concept regizoral se încadrează în contextul social mondial actual.

  2. Având în vedere faptul că vrem să participăm cu spectacolele în festivaluri naționale și internaționale, suntem interesați de o tematică la zi, care să reflecte problemele societății contemporane și ale tinerei generații.

  3. Preferabil, neaplicabilă plata drepturilor de autor sau cu posibilitatea de obținere rapidă a acestora și cu un cost rezonabil.

  4. Au studii la o universitate de profil

Calendar Concurs:

22 decembrie – 20 februarie, ora 20:00 – Înscrierea proiectelor

20 februarie – 28 februarie – Jurizarea proiectelor

1 martie 2018 – Afișarea proiectelor câștigătoare

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.