Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Angajații KMG International au strâns 10.000 dolari în cadrul crosului caritabil ”Rompetrol Run and Care”

0

Angajații KMG International au participat la cea de-a cincea ediție a crosului Rompetrol ”Run and Care” care a avut loc duminică, 10 iunie, în Parcul Carol din București. Peste 300 de angajați din diferite companii din Grup, alături de familiile acestora și partenerii de afaceri ai companiei, au alergat pe distanțe de 5, 10 și 15 km, în timp ce compania a donat 5 dolari pentru fiecare kilometru pentru a susține cauzele Asociației Edulier.

„Acest proiect face parte deja din tradiția noastră de a alerga pentru o cauză nobilă și de a sprijini cauzele din domeniul educației, sănătății și protecției mediului. Combinăm voluntariatul cu bucuria de a petrece timpul liber împreună cu colegii noștri și familiile lor. Ei sunt deschiși să doneze timp și efort pentru evenimentele caritabile și aș dori să-mi exprim aprecierea pentru acest lucru”, a declarat Alexey Golovin, Vicepreședinte pentru Strategie al KMG International Group.

Angajații sunt implicați în activitățile de voluntariat ale companiilor din Grup în fiecare an, fie în cadrul programelor lansate de companie (donarea de sânge, colectarea jucăriilor și a cărților, etc.), fie în cadrul unor proiecte caritabile individuale. KMG International are peste 5.000 de angajați în România, investind peste 10 milioane de dolari din 2009 în proiecte de dezvoltare comunitară la nivel local. Numai în anul 2018 angajații au fost implicați în mai multe sesiuni de plantare a copacilor în orașele Ploiești și Navodari.

În urma crosului caritabil ”Rompetrol Run and Care” din acest an, toate fondurile strânse pentru Asociația Edulier vor fi alocate pentru sprijinirea educației copiilor din familii nevoiașe, precum și a celor cu dislexie, discalculie și disgrafie. La centrul din București fondat de Edulier, 30 de copii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani beneficiază gratuit de programe de învățare și de terapie asistată cu animale, învățare digitală, muzică și terapie prin artă. De asemenea, Edulier dezvoltă programe educaționale la nivel național, în beneficiul direct al a peste 1.000 de copii anual.

„Îndeplinirea viselor, îngrijirea celui de lângă tine, implicarea sunt valorile Rompetrol și Edulier, transmise generațiilor următoare. Vă mulțumim pentru povestea Run and Care, scrisă pentru a ajuta copiii dislexici să citească povestiri din copilărie” – Cristiana Ionescu, fondatoarea Asociației Edulier.

Despre KMG International

KMG International este un investitor important în economia românească, fiind în același timp un cetățean corporativ responsabil. Prin programul Grupului „Împreună pentru fiecare”, compania a implementat 101 proiecte de protecție a mediului și a sănătății în întreaga țară. Pe lângă parteneriatul nostru strategic cu societatea civilă, menționăm sprijinul SMURD, Gala Societății Civile, Festivalul și Concursul Internațional George Enescu.

Deținut de compania KazMunayGas din Kazahstan, grupul KMG International desfășoară operațiuni semnificative în sectoarele de rafinare și petrochimie, retail, trading, upstream și servicii industriale pe 12 piețe principale. În România, Grupul controlează rafinăria Petromidia Năvodari, cu o capacitate de rafinare de 5 milioane tone pe an, rafinăria Vega Ploiești – cel mai vechi combinat petrochimic, lansat în 1905 – dar și o rețea de distribuție a carburanților cu peste 740 puncte de vânzare, 230 stații GPL, 9.000 de stații de butelii și 3 stații de înmagazinare a GPL, 7 depozite.

Valoarea totală a investițiilor realizate de către KMG International în România se ridică la 4 miliarde de dolari în vreme ce nivelul contribuțiilor la bugetul de stat al României s-au ridicat la peste 15 miliarde de dolari în perioada 2007-2017.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.