Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Întreprinderea socială Atelierul de Pânză: Angajăm Maistru Croitor

0

Cautam o persoana pentru coordonarea activitatii pe linia 2 de productie a Atelierului de Panza, prin asigurarea stocului de materiale necesare productiei, asigurarea comunicarii dintre angajatele departamentului de productie si managerul de proiect, asigurarea calitatii produselor realizate.

Oferim:

Venit salarial lunar, contract individual de munca + Tichete de masa => pachet salarial de 1.600 lei net, la indeplinirea normei de lucru.
Suport si indrumare profesionala din partea Managerului de proiect si a organizatiei.
Ce ne dorim de la persoana care se va alatura echipei noastre?

Sa fie interesat/a sa lucreze cu o echipa diversa, cu colegi din medii sociale diferite;
Sa aiba experienta in domeniu, creativitate, inclinata spre performanta;
Responsabilitate si seriozitate fata de indatoririle zilnice;
Sa aiba abilitati bune de comunicare si coordonare cu angajatii croitori din productie;
Sa fie ordonata si orientata spre rezultate de calitate si in timp util.

Detalii fisa de post: https://www.atelieruldepanza.ro/2017/06/15/angajam-maistru-croitor/

Cine suntem?

Suntem o unitate protejata autorizata de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, deoarece minim 30% dintre angajati sunt persoane cu dizabilitati. De-a lungul timpului am angajat 26 de persoane cu dizabilitati sau cu probleme sociale. In prezent, avem o echipa de lucru care integreaza si 5 persoane cu dizabilitati;
Anul 2016 a marcat o performanta, intreaga activitate a fost sustinuta exclusiv din activitatea economica a atelierului;

Daca te regasesti intr-o parte din cele scrise mai sus si esti curios/oasa sa ne cunosti, trimite-ne un CV la hr@viitorplus.ro sau contacteaza-ne la 0735 215453. Te asteptam sa ne cunoastem!

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.