Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Andrei Pitis, Felix Patrascanu, Cristian Pîrvulescu – ultimii speakeri confirmati la Atelierul UMANager, 10 aprilie

0

Andrei Pitiș (Fondator și CEO – Vector Watch), Florin Cobuz (Co-fondator – Nod makerspace),Cristian Pîrvulescu (Politolog), Paula Apreutesei (Senior Research & Strategy Advisor – CSR Institute), Felix Pătrășcanu (Managing Partner – FAN Courier), Marius Ștefan (General Manager – Autonom Rent-A-Car) sunt cei 6 speakeri confirmați la cea de-a XII-a ediție a Atelierului de Leadership Moral UMANager.

Pe 10 aprilie analizăm cât de conștienți sunt antreprenorii de impactul pe care fiecare business îl are asupra oamenilor în fiecare zi. Sunt ei atenți la toți stakeholderii implicați? Cât de profund se gândesc la impactul pe care îl va avea afacerea lor asupra mediului, a clienților, a angajaților, a furnizorilor, a întregii comunități?

Înscrie-te la Atelierul de Leadership Moral UMANager, cu tema „Responsabilitate Socială în Afaceri: E profitabil să faci bine” pentru a afla cum arată responsabilitatea civică într-o lume în schimbare.

Inscrie-te gratuit!
DESPRE UMANAGER

UMANager este un proiect de susținere a eticii în afaceri și de creștere a gradului de încredere a tinerilor întreprinzători în parteneri și în mediul de afaceri autohton.

Inițiativa de a lansa acest proiect le aparține lui Steven van GroningenSilviu HotăranSeptimiu Postelnicu și dr. Wargha Enayati, patru dintre cei mai cunoscuți reprezentanți ai comunității de business din România, cărora li s-a alăturat Dan Ștefan.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.