Andrei alearga maine (sambata) 42 de kilometri pentru copiii de la spitalul Marie Curie

0

Andrei Gligor va incheia cursa sa de 8 luni si 3 600 km prin care si-a propus sa stranga banii necesari pentru un scanner retinian ce va salva vederea a sute de nou-nascuti

Andrei alearga maine (sambata) chiar la Marie Curie cei 42 de kilometri care incheie drumul sau, dar, pentru noi, proiectul continua: am “vandut” mai mult de jumatate din kilometrii alergati de el, ne mai trebuie doar 11.000 de Euro ca sa putem cumpara RetCam Fundus Camera. Speram sa reusim sa strangem toti banii cat de curand. Vom cumpara RetCam, asta e sigur!

Andrei Gligor va alerga incepand cu ora 11, timp de aproximativ patru ore. Alaturi de el, pe banda, vor alerga, intr-un maraton-stafeta, invitati speciali: campioana olimpica la canotaj Valeria Racila van Groningen, campionul mondial la gimnastica Marian Dragulescu, dubla campioana olimpica la gimnastica Monica Rosu, cativa amatori de prim-plan (maratonistii Gabriel Solomonsi Paul Dicu) si numai.

Ne gasiti la etajul I al cladirii in constructie din spatele spitalului – intrarea din Bulevardul Constantin Brancoveanu, prin strada Soldat Minca Dumitru si apoi pe prima alee la stanga (harta aici:http://goo.gl/maps/nezBb).

Pentru cei care nu pot ajunge sa ii vada alergand pe santierul de la Marie Curie vom avea live streaming pe andreigligor.ro.

andrei gligor pana in sahara

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează