Andrei alearga maine (sambata) 42 de kilometri pentru copiii de la spitalul Marie Curie

0

Andrei Gligor va incheia cursa sa de 8 luni si 3 600 km prin care si-a propus sa stranga banii necesari pentru un scanner retinian ce va salva vederea a sute de nou-nascuti

Andrei alearga maine (sambata) chiar la Marie Curie cei 42 de kilometri care incheie drumul sau, dar, pentru noi, proiectul continua: am “vandut” mai mult de jumatate din kilometrii alergati de el, ne mai trebuie doar 11.000 de Euro ca sa putem cumpara RetCam Fundus Camera. Speram sa reusim sa strangem toti banii cat de curand. Vom cumpara RetCam, asta e sigur!

Andrei Gligor va alerga incepand cu ora 11, timp de aproximativ patru ore. Alaturi de el, pe banda, vor alerga, intr-un maraton-stafeta, invitati speciali: campioana olimpica la canotaj Valeria Racila van Groningen, campionul mondial la gimnastica Marian Dragulescu, dubla campioana olimpica la gimnastica Monica Rosu, cativa amatori de prim-plan (maratonistii Gabriel Solomonsi Paul Dicu) si numai.

Ne gasiti la etajul I al cladirii in constructie din spatele spitalului – intrarea din Bulevardul Constantin Brancoveanu, prin strada Soldat Minca Dumitru si apoi pe prima alee la stanga (harta aici:http://goo.gl/maps/nezBb).

Pentru cei care nu pot ajunge sa ii vada alergand pe santierul de la Marie Curie vom avea live streaming pe andreigligor.ro.

andrei gligor pana in sahara

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează