Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

André Rieu anunță al cincilea concert la București, pe 6 iunie 2015

0

Cel de-al cincilea concert pe care celebrul violonist André Rieu îl va susține la București este programat pentru sâmbătă, 6 iunie 2015, în Piața Constituției.

Biletele sunt disponibile începând din data de 18 decembrie, de la ora 18.00, în rețeaua Eventim și prin partenerii autorizați.

andre

Datorită cererii extraordinare din partea publicului din România pentru primele concerte, André Rieu și municipalitatea au căutat împreună soluții pentru a veni în întâmpinarea fanilor. Astfel, un nou concert a fost programat pentru ziua de sâmbătă, 6 iunie 2015, în Piața Constituției. André Rieu și echipa sa mulțumesc pe această cale Primarului General al Municipiului București, dl. Sorin Oprescu, precum și municipalității pentru sprijinul acordat și pentru felul în care au colaborat pentru a extinde perioada în care pot fi organizate concerte, oferind astfel tuturor fanilor posibilitatea de a participa.

„Dragi români, doresc să vă urez Sărbători Fericite!”, transmite André Rieu care a pregătit un mesaj video de Crăciun special pentru fanii români. Mesajul poate fi vizualizat la acest link.

Biletele pentru concertul din 6 iunie 2015 sunt disponibile începând de astăzi, 18 decembrie, de la ora 18.00, în rețeaua Eventim și prin partenerii autorizați.

În cazul rezervărilor la concertele deja anunțate, care din diverse motive au fost anulate de clienți, procedura uzuală aplicată de EVENTIM este să repună în vânzare biletele corespunzătoare.

Pentru detalii, accesați site-ul www.eventim.ro.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.