Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Anchor Grup a donat 25.470 de lei catre Hospice Casa Sperantei, prin campania „Vino sa-i scrii o scrisoare magica lui Mos Craciun!”

0

Campania socială „Vino să-i scrii o scrisoare magică lui Moș Crăciun!” a reușit să strângă dorințele a mii de vizitatori ai București Mall și Plaza România. Aproape 1.700 de scrisori depuse în cutiile poștale din cele două mall-uri au generat o sponsorizare de 25.470 de lei către Fundația Hospice Casa Speranței.

Castigator 1

În perioada 2 decembrie 2015 – 10 ianuarie 2016, clienții celor două centre comerciale au fost invitați să-i scrie lui Moș Crăciun, având șansa de a dărui, dar și de a primi cadourile la care ei visează. În cutia poștală de la București Mall au fost depuse 863 de scrisori cu dorințe către Moș Crăciun, iar în cea de la Plaza România, 835 de scrisori. Pentru fiecare scrisoare, Anchor Grup a donat 15 lei către Fundaţia Hospice Casa Speranţei. În total, 25.470 de lei au fost oferiți pentru îngrijirea și consilierea psihologică a mii de pacienți diagnosticați cu boli incurabile. La sfârșitul anului trecut, Anchor Grup, un susținător constant al Hospice Casa Speranței, a donat alți 41.750 de lei pentru acțiunile centrului de îngrijire paliativă.

În cadrul campaniei, au fost îndeplinite 2 dorințe în valoare de 4.500 de lei fiecare,  constând în jucării și ținute vestimentare de la magazinele din cele 2 mall-uri.

Anchor Grup, dezvoltatorul centrelor comerciale Plaza România şi Bucureşti Mall, organizează cu regularitate evenimente şi susţine proiecte de responsabilitate socială, fiind un partener activ al multor fundaţii. În luna decembrie 2015, Anchor Grup a donat 12.500 de lei către Fundația Desenăm Viitorul și a continuat să sprijine performanțele sportivilor români, oferind o sponsorizare de 15.000 de lei pentru Federația Română de Gimnastică Ritmică.

****

Grupul Anchor este prezent în România din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în România București Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deține Plaza România, una dintre cele mai populare destinații pentru cumpărături din București, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial, și InCity Residences, ansamblu rezidențial situat în centrul Capitalei. Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură și extinderea platformei de servicii.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.