Amnesty International Bucharest Group organizează dezbaterea “Refugiat în România”, la Centrul Ceh.

0

Amnesty International Bucharest Group (AIBG) organizează joi, 16 noiembrie, începând cu ora 18:00, dezbaterea “Refugiat în România”, la Centrul Ceh. Evenimentul va avea ca temă de discuții situația drepturilor refugiaților și solicitanților de azil în România.

În contextul creșterii numărului refugiaților ce tranzitează România, activiștii AIBG doresc să informeze și să sensibilizeze publicul român cu privire la drepturile refugiaților și solicitanților de azil, provocând în același timp publicul la o discuție despre cât de pregătită este țara noastră pentru a primi refugiați și despre situația actuală a refugiaților din România. Dezbaterea va lua forma unui dialog între reprezentanți ai instituțiilor cu competențe în domeniu și auditoriu.

Evenimentul va beneficia de intervențiile domnului Mircea Mocanu, șeful misiunii Organizației Internaționale pentru Migrație în România, a doamnei Ioana Barbu, Fundația Schottener și a doamnei Gabriela Leu, Reprezentanța UNHCR în România.

Participarea la eveniment este deschisă publicului, în limita locurilor disponibile.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi accesate la următorul link: https://goo.gl/xjWJKs.

Despre noi

**Amnesty International este cea mai mare organizație internațională de drepturile omului, câștigătoare a premiului Nobel pentru Pace, prezentă în peste 150 de state din lume.

***Amnesty International Bucharest Group este singurul grup de activiști Amnesty International în România și cel mai activ din Europa de Est și Asia Centrală. Grupul din România este oficial un grup al Amnesty International Germania.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.