Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„American Pool Party”, petrecere caritabilă

0

Pe data de 28 august, clubul Daimon (Bucuresti) vă invită la ultima petrecere la piscină a verii. Evenimentul „American Pool Party”, va fi o petrecere inedită ce va reprezenta sarea și piperul acestui sfârșit de sezon,  prin multiplele distracții ce le oferă și cadrul de neuitat. Puteti  să socializați lângă piscină sau să jucați beerpong alături de prietenii voștri, sau chiar să faceți un concurs de sărituri în piscina, iar cele mai curajoase femei reprezentante ale sexului frumos își vor etala corpurile de invidiat în cadrul concursului de tricouri ude.

Va fi o seară incendiară cu o atmosferă de nota 10, întreținută de Dj Andi. Și cel mai important lucru al acestei seri: banii strânși din bilete vor fi donați lui Mircea, un tânăr care a rămas fără picioare în urma unui accident de mașină. El este recunoscător că nu a murit în acel accident și  își dorește să meargă mai departe în viață. Pentru lucrul acesta are nevoie însă de un tip de proteze disponibile într-o clinică din Suedia. Detaliile le puteți găsi pe http://www.mirceamergemaideparte.ro/.

10609727_831740010203558_8290473485807019881_n

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.