Amenajăm Grădina Copiilor! Înscrie-te!

0

Asociatia Team Work anunta inceperea inscrierilor pentru amenajarea unui nou spatiu in Gradina Botanica Bucuresti, anume „Gradina Copiilor”. Acest nou spatiu va avea forma unei plante uriase si va fi destinat activitatilor de educatie ecologica, incurajand copii sa descopere si exploreze natura prin joc.

Activitatile de amenajare se vor desfasura pe parcursul a 4 zile de weekend, anume 12, 13, 19 si 20 mai 2012. Participarea se face pe baza de inscrieri pe blogul Team Work, blogteamwork.blogspot.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează