AMBRA Concert de muzica FADO, 24 ianuarie, ora 19:30, @ceainăria GreenTea

0

Miercuri, 24 ianuarie, la ceainăria GreenTea vino să petreci o seară plină de clipe romantice pe acorduri de chitare portugheze, alături de Ambra. Ne vom răsfăța sufletele la lumina lumânărelelor cu „Perfume de Portugal”.

Miercuri, 24 ianuarie 2018, ora 19:30
Rezervări: 0749 090 202
Support artist : 30 lei
Ceainăria GreenTea
Strada Dr. Burghelea 24 – sector 2, București

https://www.youtube.com/watch?v=q3YMe79–eI

Ambra cântă de la 12 ani. Lumea îi spunea Amalia Rodrigues. A compus multe piese la chitară și toate aveau amprenta pasională, profundă, dar și foarte veselă și melodioasă a fado-ului portughez. Mulți ascultători o întreabă după concerte dacă a fost în Portugalia și cum reusește să redea atât de bine spiritul acestui popor. Răspunsul ei este simplu: „pur și simplu iubesc foarte mult acest popor, îl simt cu toată ființa mea. Ascult deseori solistele lor ( Amalia Rodrigues, Mariza, Ana Moura, Carminho) și caut să le simt cât mai mult. Sunt fascinată, mi-e dor de spiritul acestui popor și pot spune că, în acest fado mă regăsesc de multe ori și caut sa împărtășesc și celorlalți acest dor nestins”.

https://www.facebook.com/events/1421266847995820/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.