Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ambasada Sustenabilității în România a lansat către clasa politică o scrisoare deschisă în care solicită planuri concrete pentru combaterea poluării aerului

0

Recentele măsurători oficiale – calitateaer.ro – și independente – aerlive.ro și airly.eu –  privind calitatea aerului din București confirmă agravarea până la cote alarmante a situației privind poluarea aerului din marile orașe, până la valori ce pun în pericol sănătatea și viața cetățenilor, în special a copiilor.

Ambasada Sustenabilității solicită întregului mediu politic din România să conștientizeze dimensiunea dezastrului ecologic, social și economic generat de poluarea aerului și să vină cu soluții concrete și sustenabile de îmbunătățire a calității aerului, pentru noi și generațiile viitoare.

O serie de organizații din sector au semnat deja scrisoarea deschisă, alături de Gala Societății Civile.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.