Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Am prelungit inscrierile la Crosul Padurii 2016!

0

Te-au facut putin confuz schimbarile de vreme?

Daca da, poate ca te numeri printre cei care ne-au solicitat prelungirea inscrierilor la Crosul Padurii 2016. Noul deadline este sambata, 9 Aprilie, ora 23:59!

unnamed

Asa ca avem o veste buna, puteti in continuare sa va inscrieti pentru ziua de 16 aprilie, la cursele de copii, sau pentru 17 aprilie, la cursele de adulti, accesand linkul: www.crosulpadurii.ro/inscriere/.

Gandeste-te bine pana pe 9 Aprilie si pune in balanta capacitatea ta fizica dupa sezonul rece si efortul pe care esti dispus/a sa il depui inainte sa alegi una dintre probe: 5, 10 sau 15 kilometri. Ia in considerare si faptul ca mai multi kilometri alergati inseamna mai multi copaci plantati!

Crosul Padurii este un eveniment caritabil al carui obiectiv este plantarea si ingrijirea a minim 20.000 de puieti. Tu alergi, noi plantam, impreuna cu Kaufland Romania, sustinatorul proiectului. Intreaga suma stransa din taxele de participare va fi utilizata pentru plantarea de puieti in Padurea Copiilor, proiectul de impadurire din sudul tarii, despre care poti afla mai multe din www.padureacopiilor.ro si de pe Facebook Padurea copiilor.

Aminteste-ti data de 9 Aprilie, noul termen limita pentru inscrieri, prelungit de la 31 Martie. Vei avea companie placuta la Crosul Padurii 2016 si iti vei incepe sezonul cu dreptul.

Te asteptam sa dai cat mai multe invitatii prietenilor tai pe evenimentul de pe Facebook Crosul Padurii.

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.