Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Am deschis inscrierile pentru Crosul Padurii – powered by Telekom!

0

Frigul de afară te face să visezi la primăvară? Avem o veste bună pentru tine: Pădurea Copiilor pune la cale ediția cu numărul VII a Crosului Pădurii – powered by Telekom și a DESCHIS înscrierile!

unnamed

Crosul Pădurii revine mai bogat și… mai vesel! Sub sloganul „Aleargă și zâmbește!”, anul acesta ne vedem cu noi curse și voie bună pe 28 martie, în Parcul Tineretului. Te poți înscrie la una dintre cele 3 curse pentru adulți: de 5, 10 sau 15 km, iar pentru copiii mici și mari am păstrat cursele clasice de 500 m (4-7 ani) și 1000m (8-13 ani). Fie că ești la început sau mai experimentat în ale alergării, participând la Crosul Pădurii susții viața activă și sănătoasă și împădurirea sudului țării cu câte un puiet pentru fiecare nou-născut din Romania prin proiectulPădurea Copiilor. Profită de taxele preferențiale și înscrie-te chiar de acum AICI!

Până la sfârșitul lui martie pregătim pentru tine mai multe antrenamente şi alte surprize. Mai multe detalii găseşti pe site-ul Crosul Pădurii. Vom fi și mai activi pe Facebook, așa că vizitează-ne pentru noutăți!

Crosul Pădurii – powered by Telekom este un eveniment organizat de ViitorPlus – asociaţia pentru dezvoltare durabilă și susținut de Telekom Romania prin campania Mișcarea face bine powered by Dolce Sport.

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.