Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Am anuntat semifinalistii competitiei de pitch-uri cu premii de 100.000 de euro – Startarium PitchDay!

0

70 de startup-uri se pregătesc pentru finala Startarium PitchDay din 27 noiembrie

Startarium anunță finala competiției Startarium PitchDay și lista startup-urilor care vor susține pitch-uri în cadrul unui eveniment maraton din data de 27 noiembrie de la Radisson Blu Hotel, în care antreprenorii care vor reuși să convingă juriul vor câștiga premii în valoare totală de 100.000 de euro!

Semifinaliștii Startarium PitchDay 2017

Dintre cele 130 de startup-uri înscrise în competiție, 70 au fost selectate și invitate pentru semifinala și finala care vor avea loc pe 27 noiembrie la hotel Radisson Blu din București. Lista semifinaliștilor este disponibilă aici: http://bit.ly/Semifinalisti-PD17.

În urma primei runde de jurizare din cadrul evenimentului din 27 noiembrie, membrii juriului vor alege 10 finaliști care vor urca pe scenă și vor susține un pitch de 3 minute în fața audienței. Dintre aceștia vor fi aleși câștigătorii celor trei premii: 70.000 de euro – locul 1, 20.000 de euro – locul 2 și 10.000 de euro – locul 3.

Criteriile de jurizare includ: oportunitatea afacerii și potențialul ei de creștere, analiza modelului de afacere precum și strategia de dezvoltare, fezabilitatea financiară și sustenabilitatea, experiența și angajamentul echipei de management.

Printre membrii juriului ediției 2017 se numără: Alexandru Ghiță (Fondator, Educativa Group), Ana-Maria Andronic (Cofondator Venture Connect și Head of Intellectual Property & Technology DLA Piper), Cătălin Vasile (Head of Advisory Channels Management, ING Bank), Daniel Llano Manibardo (Head of Retail Banking, ING România), Iulian Cîrciumaru (Cofondator Benefit Seven și V7 Capital), Marius Mitroi (Cofondator, ThInkstitute), Michal Szczurek (CEO, ING România), Mircea Căpățînă (Cofondator, SmartBill), Vlad Craioveanu (Cofondator, Impact Hub Bucharest și Cluj-Napoca), Vlad Panait (Business Angel și Marketing Director CEE Philips).

Conferințe, workshop-uri, sesiuni inspiraționale

Evenimentul este deschis publicului gratuit, fie că sunt antreprenori sau aspira la asta și va include și o serie de sesiuni cu speakeri locali și internaționali, antreprenori și experți, dezbateri și prezentări, precum și workshop-uri pe teme de interes pentru antreprenoriat. Principalele teme de discuție vor fi construirea unui startup de impact, nevoile antreprenorilor la început de drum, obținerea de resurse și de ajutor care chiar face diferența. În plus, vor fi anunțate și rezultate preliminare din Barometrul Startup-urilor din România, o analiză complexă care a urmărit crearea unei imagini de ansamblu a antreprenoriatului în țară. După o zi de inspirație, participanții pot asista la finala celor mai bune 10 pitch-uri și își pot susține proiectele favorite.

Invitații speciali ai acestei ediții sunt Costas Papaikonomou, Cofondator Happen Group și autor al seriei Grumpy Innovator și Steven d`Souza, autor al cărții Not Doing:The Art of Turning Struggle into Ease. Cei doi speakeri vor discuta despre inovație, despre lecțiile pe care le pot lua startup-urile de la companiile mari și despre construirea unei afaceri în mod sustenabil.

Participarea la sesiunile de conferințe și workshop-uri, cât și la finala Startarium PitchDay, este gratuită. Este însă necesară înregistrarea prealabilă pe site-ul evenimentului.

Ediția 2016 Startarium PitchDay

În 2016, 78 de startup-uri au trecut de etapa de preselecție, iar cele mai bune 10 au urcat pe scenă în fața unei audiențe de 600 de persoane. Dintre acestea, juriul a ales câștigătorii:

Locul 1 – 70.000 de euro – Tracia

Locul 2 – 20.000 de euro – Re.Flex

Locul 3 – 10.000 de euro – Clinica Pediatrică Anastasia

Informații despre câștigătorii ediției anterioare și evoluția startup-urilor sunt disponibile aici.

***

Startarium este cea mai complexă platformă online pentru susținerea și educarea antreprenorilor și startup-urilor, lansată în 2016. Conținutul este structurat în mai multe module funcționale – instrumente de business, cursuri online, interviuri cu antreprenori români, platformă de crowdfunding, mentorat, networking și pitching.

Startarium.ro este o inițiativă Impact Hub și ING.

***

Detalii: www.startarium.ro

Ne puteți urmări pe Facebook:  Startarium

 

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.