Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Am adus cadouri pentru tine la Fundația Calea Victoriei Târg de Crăciun 2014

0

Ai început să alegi cadouri de Crăciun pentru cei dragi?

Dacă îți dorești ceva cu adevărat original, semnat de artiști plastici și designeri, te așteptăm la Târgul de Crăciun organizat de Fundația Calea Victoriei. Pe 19 și 20 decembrie se strâng laolaltă prieteni si lectori dragi ai Fundației pentru a vă ispiti cu lucrările si creatiile lor.

Doar în perioada Târgului de Crăciun puteți cumpăra cu 15% reducere* cursurile Fundației din lunile Ianuarie și Februarie, pentru propria delectare sau sub forma unui VOUCHER pe care să îl oferi cadou.

Vino să te bucuri de o atmosferă de sărbătoare la sediul Fundației și lasă-te încântat de bijuterii artistice din pietre semiprețioase combinate în moduri încântătoare, de globuri și decorațiuni handmade, de săpunuri naturale cu arome discrete, jucării simpatice și păpuși din material textil, ceșcuțe delicate transformate în lumânări, ilustrații spectaculoase și eșarfe colorate.

Iar dacă așa un festin v-a trezit poftele și nu știți ce să alegeți, un norocos oaspete se va putea bucura de tombola Târgului de Crăciun unde oferim ca premiu un coș cu delicatesele de la târg.

Cadourile strânse pentru voi la Fundația Calea Victoriei:

  • Jucării naive din material textil si rame foto de Ioana Stanca
  • Cup&Candle – lumânări în ceșcute delicate și frumos pictate
  • Soapmill – săpunuri delicate și produse bio parfumate

Mai multe detalii pe www.fundatiacaleavictoriei.ro

 

Data: Vineri 19 Decembrie, 17:00 – 21:00

Sâmbătă 20 Decembrie, 11:00 – 18:00

Loc: Fundația Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (în apropierea Rondului Pache Protopopescu și Bisericii Sfânta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

INTRARE LIBERA

*reducerea de 15% nu se cumuleaza cu reducerea oferita de cardul de fidelitate sau reducerea de elev, student, pensinar oferita la cursuri si evenimente.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.