Alpinistul Alex Gavan @ Gold FM la emisiunea Bucurestiul Subiectiv

1

Alpinistul Alex Gavan, stim cu totii, se simte mai „acasa” pe munte decat oriunde altundeva. Si totusi, cand coboara…unde e „acasa” pentru el?

Alex locuieste, munceste si se antreneaza in Bucuresti de ani buni, dar parca nu i-ar spune… acasa. Asa se prefigureaza discutia pe care Delia Panait o va avea cu Alex Gavan la editia de vineri, 28 martie a emisiunii Bucurestiul Subiectiv, pe Gold Fm (96,9FM).

De la 8027m altitudine pana pe strazile bucurestene, de la buletin la trafic, de la detasare la implicare civica, de la carciumi la destinatii turistice, toate sub lupa lui Alex Gavan.  Maine, de la 5 seara.

Emisunea si poate asculta si online la: radiogoldfm.ro

cover

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar

    Unde se poate asculta totusi emisiunea? Nu am gasit vreun link pe pagina indicata de dvs…Multumesc!

Comentează