Allberry.ro, adevar sau provocare?

0

Despre *Allberry.ro in varianta sa de provocare, cu tot cu sabii scoase si buzduganele de la usa. Asa ca iata adevarul gol-golut:

Da, este o provocare manageriala sa gasesc abilitati acolo unde multi vad mai mult dizabilitati.

Da, este o provocare antreprenoriala sa gasesc calitate acolo unde multi cred ca ‘merge si asa’ sau sa explic ca pretul unui produs trebuie sa tina cont de cererea si oferta care sa tina cont de valoarea produsului.

Da, este o provocare de comunicare sa ma incapatanez sa cred ca orice categorie sociala are in primul rand nevoie de demnitate a imaginii si expunerea nu presupune imagini care sa genereze lacrimi si soc emotional.

Da, este o provocare de comunicare sa convingem cu argumente pozitive clientii nostri sa isi mute mainile de la spate spre noi.

Da, este o provocare a promovarii sa raspundem la intrebarea cum afla lumea de noi.

Da este o provocare de pozitionare si mesaj sa ne incapatanam sa oferim si nu sa cersim, sa vrem sa traim demn, fiind platiti decent pentru munca noastra.

Din toate acestea, ce nu este o provocare sa ma trezesc dimineata si sa fac fata acestor provocari, pentru ca o fac zambind!

Tu cititorule, o sa zambesti si tu cand intri pe www.allberry.ro, iar daca iti place ce vezi sau chiar cumperi, sau ne recomanzi iti povestesc personal cine altcineva va zambi mai mult!

Manuela Voicila

contact@allberry.ro

*Allberry.ro este o platforma de antreprenoriat social, care in  aceasta etapa isi propune sa promoveze si sa vanda produse excelente provenite din ateliere sociale.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează