Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ALL INCLUSIVE la Palatul Cantacuzino

0

Muzeul Naţional “George Enescu” deschide publicului un loc de gustat artă cu specific muzical în data de sâmbătă 13 decembrie, între orele 18-20. 

ALL INCLUSIVE este un eveniment cultural amplu ce oferă experienţe performative inedite şi concerte în spaţiul Palatului Cantacuzino. „Totul inclus” este un concept metaforă ce îi aparţine lui Irinel Anghel, ce are în vedere crearea unui spaţiu comun al artelor, un spaţiu interdisciplinar, viu, de acţiune şi interacţiune a artiştilor cu publicul.

Allinclusive-03-01

Artistii-performeri Irinel Anghel, Paul Dunca, Cristina Lilienfeld, Ana Costea, Smaranda Găbudeanu, Valentina Chiriţă şi Mihai Dragomir, Darie Nemeş-Bota cu al său Glassharmonia (compus din studenţi UNMB) şi ansamblul SonoMania (director artistic Diana Rotaru) sunt gazdele unui popas culinar-artistic variat cu prezentări şi degustări suprarealiste, pe care locuitorii Bucureştiului şi-l pot trece în agendă pentru o seară de sâmbată memorabilă: Mic dejun clasic cu artă vie • Snacksuri minimal-repetitive • Cramă şi Lounge electronic • Concert cameral cu meniuri inedite • Cina cea de pe urmă şi, desigur, • Performance art la pachet.

În Aula Palatului Cantacuzino, “Bucătăria Dianei” propune o listă eterogenă de “mâncăruri” care acoperă toate gusturile şi stilurile muzicale: piese mai iuţi, piese mai dulci, piese mai dramatice, cum pofteşte clientul. Avem de toate, de la meniuri tradiţionale pe bază de sonată hrănitoare la salate postmoderne şi garnituri de glissandi, pizzicati sau sunete multifonice.

Selecţii din meniu: Darie Nemeş-Bota, Violeta Dinescu, Sabina Ulubeanu, Nicolae Brânduş, Doina Rotaru, Cornel Ţăranu, Adrian Pop, Tiberiu Olah, Cristian Bence-Muk, Sebastian Androne, Diana Rotaru.

Echipa de bucătari va fi formată din mari gurmanzi şi specialişti ai muzicii contemporane: Raluca Stratulat (vioară), Mihai Pintenaru (clarinet), Laurenţiu Darie (fagot) şi Eugen-Bogdan Popa (violoncel). Invitat special al bucătarului-şef Diana Rotaru:  ospătarul ospitalier Paul Dunca.

Artiştii performeri vad lucruri pe care altii nu le vad si prin ochii imaginatiei lor, creaza realitati. Ei se vor oferi pe tot parcursul serii celor care gustă arta vie prin acţiuni ce pot fi descoperite în toate încăperile muzeului. Pentru că, dacă este sâmbătă 13 decembrie, atunci, la Palat este ALL INCLUSIVE!

 

RSVP pe Facebook: https://www.facebook.com/events/683881325061550/

Website MNGE: http://www.georgeenescu.ro/

Grafica evenimentului: Maia Manolescu

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.