Alina Chivulescu aleargă la Semimaraton pentru a oferi o șansă copiilor din orfelinate

0

Cunoscuta actriță Alina Chivulescu este din nou alături din nou de copiii aflați în pericol de abandon și aleargă sâmbătă la Semimaratonul București pentru fundația Hope and Homes for Children București. Alina s-a înscris la proba de ștafetă și va face echipă cu prezentatorul de televiziune Virgil Ianțu, realizatorul TV Cosmin Cernat și managerul sportiv al clubului Limitless, Valentin Vasile.

A.Chivulescu 2

Alina Chivulescu mărturisește că alergarea este singura formă de mișcare care o relaxează. Ea spune că a început să alerge ca să învețe sau să își repete textele și a văzut că astfel poate câștiga timp.

“Pe 17 mai am o motivație mult mai importantă, alerg în proba de ștafetă pentru TEAM HOPE. Sper sa fim cât mai mulți cei care alergăm și cei care donăm pentru copiii mai puțin norocoși care-și trăiesc copilăria în orfelinate. Putem să-i ajutăm să-și găsească drumul către cel mai frumos lucru din lumea asta: o familie care sa îi aștepte cu drag acasă”, a spus Alina Chivulescu.

Îndrăgita actriță a încheiat de curând filmările pentru „Selfie 2” și joacă la Teatrul Elisabeta în piesa „Nunta perfectă”. Pe 17 mai ea va alerga pentru a doua oară pentru TEAM HOPE, echipa Hope and Homes for Children România, după ce în octombrie 2014 a participat la Maratonul București, la cursa populară, purtând tot tricoul albastru al HHC România.

Cei care doresc să sprijine echipa celor patru vedete pot face donații pe pagina lor de Galantom: http://hhc.galantom.ro/limitlessteam.

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.