Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AlgoRythmik în premieră la București

0

Funk it! Facem politică, sau ne jucăm? Ne jucăm! Vineri,14 noiembrie, la Control avem parte de fantezii electro-ritmice franțuzesti, dublate de șarmul autohton cabalin.

Grupul francez AlgorRythmik, cunoscut pentru prestațiile live teatrale pline de originalitate, vine în premieră la București. Vor mai urca pe scenă îndrăgitul DJ și producător timișorean K-lu și Intrinsec.

Prețul biletului este 25 lei și include un shot de TATRATEA APPLE, o băutură superioară, pe bază de plante, venită direct din inima munților Tatra.

afis_algorythmik

ALGORYTHMIK

Din 2009 încoace, trio-ul francez AlgoRythmik lovește scenele europene cu “atacuri electronice, stratch-uri caustice și un groove omniprezent”, după cum descriu însăși artiștii. Cunoscuți pentru caracterul teatral al prestațiilor lor live, AlgoRythmik aduc pe scenă un univers pe cât de ciudat, pe atât de fascinant, folosindu-se de tot felul de măști, păpuși, costume și decoruri în conturarea lui.

Electro, hip-hop, big beat, jazz, swing, muzica base sunt câteva din etichetele cu care a fost descris soundul AlgoRythmik, dar adevarul e că în prestațiile lor se avântă constant la improvizații imprevizibile, fiind greu să-i închizi în colivia unui gen.

www.algorythmik.com

https://www.youtube.com/watch?v=r-r6OK701UQ

https://www.youtube.com/watch?v=CYBht3eGVCs&list=PL5B893C08C8B05AAD

K-LU

K-lu este un dj și producător din Timișoara prezent pe scena electronică încă din anul 2005, pomovând genuri muzicale ca: funk, hip hop și breaks. Având un stil unic, bazat pe tehnici de turntablism, K-lu iese ușor în evidență prin seturile sale dinamice presărate cu diverse momente speciale menite să aducă un plus de bună dispoziție pe ringul de dans. Face parte din mai multe proiecte și trupe cu care ajunge să concerteze în cadrul unor festivaluri de jazz, pe scena Filarminicii din Timișoara sau în afara țării. Un plus de noutate îl reprezintă show-urile audio-video precum și apariția primului său album intitulat ”Chestii, socoteli”;
Sample-urile hazlii „decupate“ din filme românești celebre fac din K-lu un autentic promotor al valorilor cinematografice autohtone, căci nu de puține ori cei care ascultă piesele lui descoperă sau re-descoperă valoroasele pelicule românești.

https://www.facebook.com/djKLU

https://www.youtube.com/watch?v=BCgkWi8vmVg

INTRINSEC

Ieșit recent din undergroundul muzicii electronice românești, Intrinsec e un hibrid muzical prin excelență, o formă fluidă care orbitează între breaks, dub, chillout, techno și rock alternativ, totul interpretat live cu ajutorul unui setup eclectic de instrumente digitale și clasice. Printre colaborările notabile ale proiectului se numără albumul de studio Intrinsec Gladness, conceput și realizat împreună cu producătorul britanic Gladbeast în 2013 și apariția pe albumul Dvorak Remixed produs de Institul Ceh din București.

http://intrinsec.bandcamp.com/

Cu sprijinul Institutului Francez București

Organizator: ASOCIAȚIA CULTURALĂ DU-NE

Parteneri: FEEDER.roMixtopiaUrban.roCOOPerativa Urbană, getlokal.roROEvents MediaOrasul Meuanyplace.ro online magazine, iConcert. ro, Djsets Dot Ro

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.