Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Algoritm – Premiera. Un open source performance vizual-auditiv-senzorial 2019+

0

Asociația VAR, în parteneriat cu UNATC și Centrul Internațional de Cercetare și Educație în Tehnologii Inovativ Creative CINETic, prezintă ALGORITM. Un open source performance vizual-auditiv-senzorial 2019+.

Sursa: aici.

Ne propunem să explorăm revoluția tehnologică în mijlocul căreia ne aflăm și efectele pe care le are asupra vieților noastre. Informațiile pe care le trimitem în spațiul virtual, aparenta libertate, falsa popularitate, iluzia comunicării, realitatea fragmentată pe care o percepem, atrofierea relațiilor dintre oameni, redirecționarea trăirilor profund umane către mașinării.

Intrarea este liberă.

La finalul reprezentației, puteți susține proiectul printr-o donație.  Accesul se face pe baza unei rezervări: var.cult@gmail.com sau mesaj privat pe pagina de facebook VAR Cultural

Echipa:
Andu Dumitrescu: regie/instalație video
Cezar Stănciulescu: sound design
Vero Nica: text
Jenniffer Corrales: consultant artistic

Omul: Cristina Toma
Vizionarul: Marius Tănăsescu
Sasha: Vero Nica

Proiect realizat cu sprijinul: Călin Moldovan/DB Dental Expert/MBV TAX Expert Consulting/Mr. Blade/INTCONT Print/BCM Proficiency/International Freight Brok/Complex Sharaiman/Barber Society Cluj/Reiden Business Consulting/Select Vending System/Sfera Dekor/BIT Consulting/ Salut IT/Trufele/Familionu/Mihai Pilcă/Ștefan Stanciu

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.