Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Alfie Kohn, autorul bestseller-ului Parenting necondiționat revine în România!

0

Alfie Kohn, unul dintre cei mai revoluţionari speakeri internaţionali pe teme de parenting şi educaţie, autorul bestseller-ului Parenting neconditionat, vine, la cererea publicului, pentru a doua oară la București, pe 22 noiembrie 2014, pentru a susține o noua serie de conferințe!

Kohn este autorul a 14 cărţi de parenting traduse și apreciate în lumea întreagă. În România, Editura Multi Media Est Publishing a publicat anul trecut Parenting neconditionat, volum care a devenit în scurt timp bestseller, schimbând mentalitățile multor părinți preocupați de creșterea conștientă a copiilor lor. Sintagma “parenting necondiționat” definește, în viziunea sociologului american, acel stil de educație în care părinții nu pedepsesc comportamentul greșit al copilului și nu oferă recompense pentru buna purtare, oferind, în schimb, iubire necondiționată și permițând copiilor să facă propriile alegeri.

1452099_552468911509500_1532916327_n

Cu ocazia Conferințelor “PARENTING NECONDIȚIONAT cu Alfie Kohn” de anul acesta, Multi Media Est Publishing va lansa și “Pedepsit de recompense” (“Punished by Rewards”), volum cu care Alfie Kohn s-a consacrat la nivel mondial.

Conferințele – organizate de TOTUL DESPRE MAME și Monica Reu, trainer de comunicare non-violentă – cuprind două module: “Dincolo de disciplina  convențională (partea 1): Ce e în neregulă cu pedepsele sau recompensele” și “Dincolo de disciplina convențională (partea a 2-a): De la condiționări și amenințări la cooperare și înțelegere.”

Nu încape dubiu că, anul trecut la Bucureşti, Alfie Kohn a zguduit din temelii multe convingeri depăşite şi dăunătoare legate de educaţie. Şi azi la cursurile mele vin părinţi care îmi mărturisesc impactul transformator pe care l-a avut asupra lor discursul lui: o invitaţie radicală la conştientizarea efectelor pe termen lung ale abordărilor noastre parentale, un mesaj bazat pe studii ştiinţifice riguroase, o chemare la empatie şi iubire. Şi toate astea livrate cu o energie şi un simţ al umorului cum rar mi-a fost dat să văd”, a declarat

Monica Reu, președintele Asociației pentru Comunicare Non-Violentă.

Savuroasele Conferințe ale lui Alfie Kohn, organizate la cererea comunității TOTUL DESPRE MAME, se adresează părinților și pedagogilor care nu cred în manipularea comportamentului copiilor și doresc să descopere ce se află dincolo de disciplina convențională. „Fiți alături de noi la Conferințele lui Alfie Kohn de pe 22 noiembrie! Veți pleca inspirați, cu dorința de vă privi copiii în ochi cu încredere, sinceritate și onestitate. Vă veți redescoperi puterea de a iubi oamenii din jurul vostru pentru ceea ce sunt, nu pentru ceea ce fac. Nu uitați: dragostea necondiționată este cel mai mare cadou pe care i-l puteți face copilului vostru!„, a spus Despina Bădescu, redactor-șef al www.totuldespremame.ro.

Înscrierile timpurii la Conferințele lui Alfie Kohn se pot face accesând site-ul www.totuldespremame.ro/evenimente.

Despre Monica Reu:

Fondatorul și președintele Asociației pentru Comunicare Non-Violentă și singurul trainer român certificat de Center for Nonviolent Communication din SUA, Monica Reu este formator CNFPA și organizează workshop-uri de CNV din anul 2004. Pasiunea ei este sprijinirea dascălilor, a părinților și a cuplurilor în implementarea acestui model de comunicare în viața de zi cu zi. În 2010, a demarat programul “Educație empatică – CNV pentru părinți”.

Despre TOTUL DESPRE MAME:

Platforma TOTUL DESPRE MAME pune la dispoziția părinților și a tuturor celor interesați de creșterea și îngrijirea copiilor informații de cea mai bună calitate din sfera parentingului. Pe TOTUL DESPRE MAME părinții vor găsi interviuri cu specialiști de top, articole documentate, dar în același timp platforma noastră joacă și rolul unui mediu de transmitere a experiențelor reale cu care se confruntă părinții în viața de zi cu zi.

TOTUL DESPRE MAME are o abordare holistică a vieții de familie: de la sănătate la psihologie, de la educație la nutriție, părinții informați ai secolului nostru vor găsi aici o sursă esențiala de cunoștințe verificate și testate.

De asemenea, evenimentele TOTUL DESPRE MAME sunt cele mai așteptate momente de parenting de calitate! Atât conferințele naționale – ne mândrim cu seria conferințelor susținute de speakeri și autori de renume mondial, precum Michael Thompson, Alfie Kohn și Jack Newman – cât și evenimentele periodice cu cei mai îndrăgiți specialiști de parenting din România (Serile TOTUL DESPRE MAME) sunt o sursă valoroasă de informare și educare, un prilej de neratat pentru părinții preocupați de calitatea vieții și a relației pe care o dezvoltă cu copiii lor.

 Copiii învaţă să ia decizii când li se permite să ia decizii, nu când sunt obligaţi să urmeze instrucţiuni.”  Alfie Kohn

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.