Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Alex Stefanescu, finalist la Romanii au talent, scrie o piesa pentru DoR Live

0

Finalistul Romanii au talent, Alex Stefanescu, isi uneste fortele cu publicatia Decat o Revistă (DoR) intr-o colaborare unica: un cantec despre schimbarile din Romania.

Noul cantec va putea fi ascultat in premiera in cadrul show-ului DoR Live de la Teatrul National, din 10 iulie, un spectacol care te provoaca la un Antrenament pentru schimbare si care iti prezinta o serie de oameni care se incapataneaza sa schimbe lucrurile in bine in Romania.

Remarcat pentru cantecele sale care ironizeaza situatii cotidiene, Alex Stefanescu continua sa-si duca mesajele sociale pe tot mai multe scene. Recent, Stefanescu, care este actor la teatrul Ion Creanga din Bucuresti si colaborator al companiei UNteatru,  si-a prezentat spectacolul “9 piese remixate” – rezumate muzical-comice ale unor texte de teatru celebre –  in cadrul Festivalul International de Teatru de la Sibiu.

Conceptul de show al celor de la DoR, genul de spectacol care pune publicul in fata unei reviste vii, pastreaza secret majoritatea invitatilor si a subiectelor abordate, spectatorii lasandu-se condusi timp de doua ore prin momente de teatru, dans, muzica sau discurs public sub umbrela aceleiasi teme. Show-ul nu se înregistreaza, nu se transmite live si nu se repeta, fiind construit ca o experienta unica pentru cei din sala. DoR Live: Antrenament pentru schimbare (link https://www.facebook.com/events/303945503476893/) este ultima editie DoR Live din acest an.

Biletele pentru spectacolul din 10 iulie pot fi cumparate de aici: https://bit.ly/2M0mTRg.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.