Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Alertă în Parcul Romniceanu

0

Salutare,

Primaria Sectorului 5 și-a propus să ne strice bucuria sărbătorilor de iarnă!

Construiesc în Parcul Romniceanu un patinoar ilegal (fără autorizație de construcție, fără avize, fără consultarea cetățenilor, fără acord de vecinătate, etc.)

Nu există nici un panou de identificare a investiției. Conform Ordinului nr. 63/1998 privind obligatia afisarii la loc vizibil a panoului, art. 3 „Neafișarea panoului de identificare se va sancționa cu sistarea imediată a lucrărilor.”

Ce facem noi?

Ne întâlnim în continuare în fața bisericii Elefterie Nou la ora 18.30 și înainte să mergem la colindat, dăm o fugă până la Parcul Romniceanu să tragem un semnal de alarmă!

Hai și tu! Protestăm și colindăm!

Între timp, trimitem cereri la primărie, plângeri la Inspectoratul de Stat în Construcții, sesizăm Garda de Mediu. Te incurajăm și pe tine să trimiți. Spune-ne într-un reply la acest email daca vrei să îți trimitem modele de sesizări, plângeri, etc.

Ne vedem diseară!
Echipa Incotroceni

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.