“ALEGE SA FII UN PARINTE MINUNAT!” Ateliere de Comunicare Relationala pentru parinti

0

“ALEGE SA FII UN PARINTE MINUNAT!”  – Ateliere de Comunicare Relationala pentru parinti cu Antonia Noel

Sa fii un parinte minunat este o alegere pe care stim ca ai facut-o deja! Ai ales sa fii mereu informat, sa inveti continuu si sa te dezvolti in permanenta. Suntem fericiti sa fim alaturi de tine pe acest drum.  Pentru tine am pregatit 6 evenimente captivante marca Antonia Noel.

23 septembrie 2014, 18.30-20.30 “Cand copiii vorbesc si  parintii inteleg!”

7 octombrie 2014, 18.30-20.30  ”De ce manifesta copiii comportamente provocatoare?”

21 octombrie 2014, 18.30-20.30 Minciuna la copii – in ce masura este determinata de parinte?”

11 noiembrie 2014, 18.30-20.30 ”Câte dorinte pot împlini, ca parinte ? Cum facem diferenta intre nevoie si dorinta?”

25 noiembrie 2014, 18.30-20.30 ”Ce faci cand copilul tau nu te asculta!”

2 decembrie 2014, 18.30-20.30 ”Cum si cand le spunem copiilor adevarul despre Mos Craciun?!”

anb

De cate ori nu ti s-a  intamplat:

  • Sa-i repeti de prea multe ori copilului ce trebuie sa faca, iar el sa nu te bage in seama?
  • Sa-ti exprimi ingrijorarea sau temerea, iar el sa-ti intoarca spatele si sa-si dea ochii peste cap?
  • Sa auzi de atatea ori “ NU VREAU” ,“ LASA-MA IN PACE” incat sa simti ca-ti iesi din minti?

Ai vrea sa stii ca ceea ce faci este cu adevarat eficient in relatia cu copilul tau? Te simti atras de una sau mai multe dintre temele propuse?

Vrei sa afli mai multe? Viziteaza pagina oficiala de facebook a evenimentului (The Adviser Ateliere pentru parinti cu Antonia Noel) sau pagina de web a organizatorului (www.theadviser.ro) si rezerva-ti locul pentru a participa la unul sau mai multe ateliere Antonia Noel si poti beneficia de o oferta special construita pentru tine.

Atelierele de comunicare sunt dedicate tuturor parintilor, viitorilor parinti, dar si bunicilor, bonelor si cadrelor didactice din scoli si gradinite.

Toate evenimentele se desfasoara in Bucuresti, in zona Universitate, sala CFPSI 10 Plus, str. Academiei nr. 7, Etaj 1.

Pentru inscriere va rugam sa ne contactati la adresa de email office@theadviser.ro sau la nr. de tel.  021.780.52.85

“ The Adviser – Ateliere pentru parinti cu Antonia Noel”  este un proiect the Adviser, realizat in parteneriat cu Itsy Bitsy Fm, amelie.ro si escoala.ro, speaker invitat  Antonia Noel.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează