Alege o destinatie de studiu…insorita! Studiaza in Spania si Italia!

0

Tot ce trebuie sa stii despre sistemele de invatamant din Spania si Italia – cum si cand sa aplici, de ce documente ai nevoie, sfaturi si impresii despre studiile in aceste tari. Toate aceste subiecte si nu numai, le discutam joi, 26 aprilie, incepand cu ora 17:00, la sediul EDUCATIVA din Bucuresti.

Un consilier UNIVERSALIO experienta proprie de studiu in Spania te asteapta sa-ti dea mai multe detalii despre universitatile din aceste tari si sa te ajute sa gasesti universitatea care ti se potriveste cel mai bine.

Participa si tu! Seminarul este gratuit!

Inscrie-te aici!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează