Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Aleargă și ajută Pădurea Copiilor

0

Pădurea Copiilor este cauza de mediu a Petrom Bucharest International Half Marathon, ce va avea loc pe 3 iunie 2012, în Bucureşti.

Aleargă  la acest eveniment şi alege să susţii plantarea şi îngrijirea Pădurii Copiilor! În această pădure, asociația ViitorPlus îşi propune să planteze și să îngrijească un puiet pentru fiecare nou-născut din România. Pădurea Copiilor este cea de-a V-a locație de plantare a programului “Adoptă un copac!”, desfășurat de ViitorPlus din 2007, în cadrul căruia au fost plantați și îngrijiți peste 180.000 de puieți. Primăvara aceasta, au fost plantaţi primii 5.000 de puieţi ai Pădurii Copiilor, în comuna Poroschia din judeţul Teleorman.

Ce presupune susţinerea Pădurii Copiilor:

Să alergi la una din cursele evenimentului: semi maraton individual (21.097 km), semi maraton ştafetă (2 x 10.548 km), individuala (10.548 km), cursa populară (3,5)

şi

Să strângi fonduri, în valoare de minim 100 de euro,  pentru plantarea şi îngrijirea Pădurii Copiilor, cu ajutorul prietenilor, familiei, firmelor etc. Cu fiecare euro plantăm şi îngrijim câte un puiet.

Dacă te înscrii să susţii Pădurea Copiilor, nu mai este nevoie să te înscrii şi pe site-ul evenimentului sportiv şi nu mai este nevoie să plăteşti taxă de participare. Data limită de înscriere este marţi, 29 mai 2012. Mai multe informaţii despre modalitatea de înscriere şi beneficiile alegătorilor care susţin Pădurea Copiilor găseşti aici.

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.