Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Aleargă alături de colegii tăi la Crosul Companiilor București – ediția 2015!

0

Crosul Companiilor – competiție de alergare de agrement, special creată pentru angajații companiillor și instituțiilor din București și Ilfov organizează cea de-a doua ediție duminică, 21 iunie în Parcul Tineretului.

Cover photo 2015

Pasionații de mișcare și alergare se pot înscrie online la una din probele disponibile – individual sau proba de echipă; organizatorii propunând, indiferent de proba aleasă, un traseu plăcut de aproximativ  6 kilometri, în jurul lacului din Parcul Tineretului.

Înscrierile se pot face online până cel târziu pe 17 iunie:

http://crosulcompaniilor.ro/inscrie-te-acum-buc

Crosul este organizat cu scopul încurajării unei vieți sănătoase și active prin alergare. Deoarece este adresat companiilor, Crosul poate deveni un cadru optim pentru manifestarea și promovarea unor valori precum spirit de echipă, responsabilitate colectivă, corectitudine, fiind o punte de comunicare între participanți cu interese asemănătoare.

Ediția din 2014 a Crosului Companiilor din București a atras la linia de Start peste 300 de alergători, reprezentanți ai 70 de companii din București și Ilfov.  Anul acesta asteptăm un număr și mai mare de participanti care să se bucure împreună cu colegii, partenerii de afaceri și colaboratorii de o dimineață revigorantă de duminică.

Detaliile despre condițiile de participare, regulamentul curselor și înscrierea participanților puteți accesa vizitând website-ul oficial: http://crosulcompaniilor.ro/bucuresti/

Banner CCBuc 2015

Crosul Companiilor din București este un eveniment organizat de Asociația Sportivă Runners Club – organizație înființată cu scopul promovării alergării ca sport de masă, ca activitate esențială pentru menținerea sănătății fizice și psihice. Evenimente similare mai sunt organizate și în alte 6 orașe din țară la Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Alba Iulia, Brașov, Oradea și Iași.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.