Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Alături de Boris Becker, mari campioni ai sportului românesc se întrec cu cei mai mari șahiști ai lumii la Superbet Rapid & Blitz Chess

0

București, 4 noiembrie 2019: Alături de Boris Becker, mari campioni ai sportului românesc, precum Virgil Stănescu, Mihai Covaliu, Marius Urzică și Elisabeta Lipă au acceptat provocarea de a se confrunta cu 10 dintre marii maeștri ai sportului minții, la etapa Superbet Rapid & Blitz Chess. Aceștia vor fi cei care vor face prima mutare în cadrul evenimentului desfășurat la București, între 6-10 noiembrie, sub egida Grand Chess Tour, organizat de Fundația Superbet.

Mizele importante ale competiției sunt premiile puse în joc, în valoare de 150.000 de dolari, dar și punctele care vor influența decisiv clasamentul care va desemna lista participanților la marea finală Grand Chess Tour, din 2 decembrie, de la Londra.

Săptămâna șahului internațional începe miercuri la București

Astfel, între 6 și 10 noiembrie, la Stejarii Country Club, 10 jucători cu palmaresuri impresionante se vor lupta contra cronometru. Printre ei, se regăsesc Fabiano Caruana (SUA) vicecampion mondial, marele rival al lui Magnus Carlsen – campionul en-titre al sportului minții, Levon Aronian, câștigător al medaliei de aur la Olimpiada de Șah și câștigător al Campionatului Mondial de Șah în 2017, Wesley So (SUA), triplu campion național în Filipine, dar și Sergey Karjakin (Rusia) care deține recordul pentru cel mai tânăr câștigător al titlului de Mare Maestru, de la vârsta de 12 ani.

Programul fiecărei zile de competiție începe la ora 15:00, ultima rundă de Rapid fiind programată la 18:00, iar de Blitz la 19:00. Programul complet poate fi consultat aici.

Evenimentul marchează și o premieră: prima ediție SuperChess Cup, competiție adresată celor mai strălucite minți ale șahului românesc. Jucătorii români își vor disputa supremația de-a lungul celor 9 runde de șah-rapid și 18 de blitz, iar valoarea premiilor la acest turneu național însumează 15.000 USD.

Superbet Rapid & Blitz Chess poate fi urmărit integral live pe site-ul:

www.grandchesstour.org.

Informații actualizate despre competiție pot fi accesate pe canalele oficiale:

Website: www.superchess.ro, cea mai nouă platformă de șah din România, administrată de Fundația Superbet.

Facebook: https://www.facebook.com/SuperChess.ro

Instagram: https://www.instagram.com/superchess.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.