Alandala vă invită Duminică, 22 noiembrie, la concertul Aquarius susținut de artiștii Cătălina Beta și Sorin Romanescu.

0

22_11_Concert JAZZ

Proiectul „Aquarius” include world music – „hituri” care poartă semnatura The Police, Jimi Hendrix, King Crimson, Michael Jackson etc. rearanjate într-o manieră contemporană holistică de talentatul ghitarist şi compozitor Sorin Romanescu şi cântece cunoscute din song-bookul american, în interpretarea vocală a Cătălinei Beta.

Catalina Oana Beta
O prezenţă vocală tulburător de curată, expresivă şi fermecatoare, o voce care „îmbracă în catifea”, revelând prin cântul ei un suflet de o delicateţe rară. Cântăreaţă şi compozitoare, experimentând mai multe genuri muzicale (electro şi jazz, bossa nova şi choru, folk, blues), Cătălina Oana Beţa face cunoştinţă cu jazz-ul în perioada facultăţii, în Iaşi, şi se îndrăgosteşte iremediabil de bogăţia inepuizabilă a acestui gen muzical. Deşi câştigă premii importante la concursurile muzicale la care participă, după ce termină facultatea, se retrage câţiva ani din viaţa muzicală. În 2008 se mută în Bucureşti iar în octombrie 2012 decide să se dedice exclusiv muzicii.
De aproape trei ani este o prezenţă cunoscută a scenelor de jazz (bluez etc.) bucureştene şi din ţară. O voce care „îmbracă în catifea”, pură, sensibilă, plină de subtilităţi şi nuanţe, îşi face tot mai mult simţită prezenţa în peisajul muzicii underground.
https://www.facebook.com/catalina.beta

Sorin Romanescu
Un muzician care nu mai are nevoie de nici o prezentare.
Unul dintre cei mai talentaţi ghitarişti din ţară, creator şi vizionar, transformă orice apariţie scenică într-un act sonor care transcende spaţiu şi timp, într-o experienţă care vibrază în tine multă vreme.

Va asteptam duminica, 22 noiembrie,ora 19:30 la Alandala.
Pentru rezervari sunati la numarul 0720 326 925
Suport Artiști : 20
FB event https://www.facebook.com/events/522123381288601/
Alandala Cafe
Str. Aurel Vlaicu nr 70.
Alandala Cafe – Str. Aurel Vlaicu 70
Pentru a ajunge la Alandala, de la Piața Romană o luați pe Bvd Dacia și după Institutul Francez faceți stânga pe Str Aurel Vlaicu.
Casa se află pe partea dreaptă a drumului la numărul 70 si o veți recunoaște după poarta colorata Alandala. https://www.facebook.com/AlandalaCafe

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează