Alandala Cafe: Vernisaj „Povesti” de Andra Margina

0

Alandala Cafe ArtGallery în parteneriat cu fundaţia Outsider Art by Dimisca, va invita joi, 20 noiembrie, incepand cu ora 19:30, la vernisajul expozitiei „Povesti” semnat de artista Andra Margina.

Invitat special : Miss I

FB event: https://www.facebook.com/events/811357578927267/

Andra Margina s-a (re)apucat de pictura in urma cu 4 ani si de atunci a participat la numeroase evenimente frumoase, la expozitii colective in Bucuresti si Piatra Neamt.

20.11 - Vernisaj Povesti de Andra Margina

Pentru a vedea mai mult din ce creaza Andra, puteti sa ii vizitati pagina: https://www.facebook.com/AndraMargina

“Fetele pe care le pictez sunt personaje din basmele pe care mi le citeau bunicii in copilarie. Vezi tu… totul se leaga de perioada in care eram copil (constient sau nu). Am avut o copilarie fericita alaturi de o familie fericita. Parca tot ce fac în viata are legatura cu acea perioada. Ma intreaba lumea de ce personajele mele sunt triste. Ele nu sunt triste, ele sunt nostalgice, ele au trairi, emotii , nelinisti, curiozitati iar toate acestea se reflecta unde in alta parte decat in ochii lor mari. Le iubesc pe fiecare in parte si fiecare dintre ele are o poveste de spus”, marturiseste Andra Margina .

Expozitia va fi deschisa in perioada 20 noiembrie – 11 decembrie.

Alandala Cafe – Str. Aurel Vlaicu 70

Pentru a ajunge la Alandala, de la Piata Romana o luati pe Bvd Dacia si dupa Institutul Francez faceti stanga pe Str Aurel Vlaicu.  Casa se afla pe partea dreapta a drumului la numarul 70 si o veti recunoaste dupa poarta colorata Alandala.

https://www.facebook.com/AlandalaCafe

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.